torstai 11. kesäkuuta 2015

Virkkukoukkunen

Noniin, nyt oon päässy taas työnteon makuun ja alkaa tää bloggaaminenkin pikkuhiljaa taas maistua. Esittelenpäs tässä yhden ihanan putiikin, jossa kävin kesälomalla Lankahelvetin Hennan ja hänen ystävänsä kanssa.

... Nyt tulee sitten kuvaöverit. Eli paljon värikkäitä ja tavaraa täynnä olevia kuvia, himmentäkää tietokoneruutujanne, sillä nää saattaa häikästä :D

Niin mikäs ihme tää tämmönen näin ihanan näkönen paikka oikein on?
Kyse on siis Imatralla sijaitsevasta Virkkukoukkunen -nimisestä putiikista. Ja kyllä, koko kauppa oli ihan yhtä täynnä ihania asioita, kun kuvat antavat olettaa. Mie olin iha haltioissani! Virkkukoukkusessa on siis myynnissä erilaisia käsin tehtyjä juttuja postikorteista tyynyihin.

Mie olin jo jonkun aikaa haaveillu, et jollakin Lappeenrannan reissulla ehtisin piipahtaa täällä. Päätettiin Hennan kans sit lähtee vihdoin käymään (samalla kun haettiin muutamat geokätköt Imatralta).

Mie en voi oikeesti sanoin kuvailla miten IHANA paikka Virkkukoukkunen on! Siel on vaikka mitä; pussukoita, laukkuja, tyynyjä, koristeita, koruja, tekstiilejä, kortteja... Ihan kaikkee!Virkkukoukkusen yks ihanimmistä tuotteista, tai tuotesarjoista on semmoset pussukat, laukut, tekstiilit ynnä muut, missä on joku hauska teksti. Ja vielä Etelä-Karjalan murteella kirjotettuna.


Puodilla on kuulemma yksi ihminen, joka kehittelee nämä tekstit. Kaikki tekstit ovat joissain tilanteissa tokaistuja, eli niitä ei ole keksimällä keksitty, vaan tämä kyseinen henkilö kirjoittaa aina kaikki hauskat lausahdukset ylös ja pian ne löytyvätkin jostain Virkkukoukkusen tuotteesta.

Virkkoukkusen nettisivuilla on tästä myös lisää infoa!

Miul on kaveri töis Virkkukoukkuses, ni hää kerto miulle tätä tarinaa noitten tekstien takana ;)
Mie menin iha pyörryksiin ku pääsin sisälle... Kuten kuvista näkyy, ihmeteltävää ja hypisteltävää oli ihan mielettömästi. Tarttu miulle sieltä mukaankin muutama juttu, mutta ne on pakko näyttää omassa postauksessaan. Tänne aion kyllä palata takasin seuraavalla Lappeenrannan reissulla!

Ja jos te ihatuitte myös Virkkukoukkusen tuotteista, nini heillä on myös nettikauppa, jonne pääsee

TÄSTÄ *KLIK*

Kiitos Virkkukoukkusen henkilökunta, kun saatiin ottaa kuvia ja kiitos Hennalle, joka otti myös "muutaman" kuvan!


6 kommenttia:

 1. Jep,on se hyvä ettei Virkkuukoukkunen ole Kuopiossa, koska asuisin jo tällä hetkellä veneen alla;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :'D Miul ois varmaa sama kohtalo jos asuisin Virkkukoukkusen kanssa samassa kaupungissa :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Imatral tuntuu olevan hyvänolon taivas, voi ku pääsis sinne:D

   Poista
  2. Virkkukoukkunen ON todellaki hyvän olon taivas, niinku sie sanoit :) Suosittelen käymään <3 Ja hyä on käsittääkseni avannu puodin myös Lappeenrantaan :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!