tiistai 23. kesäkuuta 2015

Värikkäitä ostoksia!

Noniin, nyt sain vihdsoin kuvattua nää miun Virkkukoukkusen ostokset!


"Oon autaan onnelline, ku en muista mitä oon unohtanu!"


Se miun ystävä, joka on töissä Virkkukoukkusella, sanoi, että miun on ihan pakko ostaa tällä tekstillä joku juttu, koska se kuvastaa miuta niin hyvin. Kiitos vaan, Sanni :D Ostin siis avainnauhan. Tää on nii kirkkaan värine et vihdoin avaimet löytyy helposti laukun pohjalta!


Sit tietysti muutama käsityöaiheinen kortti tarttu mukaan.


"Miul on neuloosi" ja "Oon koukussa, virkkailen ja värkkäilen."


Ja paras: "Eihän lankoja vaan voi olla liikaa..."


Sit pari taulua, joiden kiinnityssysteemi oli miulle iha uutta "teknologiaa".


Niiden takaosa oli tämmönen. Tässä selitettiin vähän Virkkukoukkusen historiaa ja näiden taulujen kiinnitysideaa. Nää on siis E-tageja.


Eli siis ideana on se, että kun irrotat taulun takaosan, se on sähköstaattinen, eli siis sen voi vaan läntätä suoraan johonkin tasaselle alustalle, kuten seinälle, peiliin tai ikkunaan!


Nää kaks meni mein eteisen seinälle. Tämmöne idea on pelastus tämmösille ihmisille, jotka asuu vuokrakämpässä, missä ei saa porata reikiä seiniin! Nii ja jos staattisuus häviää, niin pitää puhdistaa pinta ja tuo taulu ja sitten hangata vaikka naapurin kissaan, jotta staattisuus tulee taas. Mie oon tosin saanu nää pysymään ihan sillä, että jos alkaa näyttää että joku kulma repsottaa, niin oon vaan hangannu sitä seinää vasten. Se on toiminu ainaki miulla.


Sit vielä grande finale, elikkä miun ihana laukku!


Mie ku bongasin tän siellä seinällä roikkumassa, nii en saanu enää silmiini irti tästä.


"Mie saatan lähtee Karjalast, mut Karjala ei lähe miust" Tää on niin hyvä teksti ja niin nätti laukku et pakkohan tää oli saaha itelleen.


Ja kun tietää vielä, että tää on tosissaan käsin tehty, käsin maalattu yms niin arvo ja tunnearvo vaan nousee. Tää on ollu nyt kovassa käytössä heti kun sain suihkutettua semmosta tekstiilisuojaa tän päälle. Täst tykkään <3

Jos alko joku tuote kiinnostaa, niih Virkkukoukkusen nettikauppahan on auki 24/7. Eikun vaan tekemään omia ostoksia. Mie ainaki suosittelen kovasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!