lauantai 25. kesäkuuta 2016

Pipopää Israelissa osa 3

Suvi sanoi, että ihan Tiberikasen lähellä on Bet'sheanin kylä, jossa on hirmu nätti Sachnen luonnonpuisto. Sachnessa on myös uimala. Päätettiin lähteä käymään siellä.

Mutta ihan ensin haluttiin käydä etsimässä Tiberiaksesta Juice man-mehubaari. Suvilla oli eräs suomalainen tuttu siellä Israelilaisen miehensä kanssa.


Eikä menny kauheen kauaa, kun löydettiin mein mehubaari!Tää Israelilainen mies siis omistaa tän mehubaarin ja tekee iha uskomattoman hyviä mehuja ja pirtelöitä! Oli myös kiva päästä juttelee suomee hänen vaimonsa kanssa. Hää kertoki paljo hyviä vinkkejä Israelista ja että missä kannattaa käydä.


Tankattii itteemme tämmöset juomat, missä oli banaania, mandariiniä ja porkkanaa. Oli tosi hyvää! Ja kaikki nää hedelmät ja kasvikset on kerätty lähiseuduilta.

Sitten kohti Sachnea!
Kuten kuvista näätte, Sachne oli ihan mielettömän upee paikka! Siellä oli ihania vesialtaita, joissa pystyi uimaan. Koska Israelissa oli vielä vasta kevään alku, niin kaikki altaat eivät olleet käytössä, mutta tää riitti kyl meille!Niin ja tässä isoimmassa altaassa oli niitä semmosia tohtorikaloja. Tiiättehän ne? Siis ne pikkuset sintit, mitä on jossain salongeissa altaissa ja ihmiset laittaa jalkansa sinne ja ne kalat syö kaiken kuolleen ihon jaloista pois. Ainoo ero oli että tässä altaassa ne tohtorikalat oli semmosia ahvenen kokosia, ei siis semmosia pikkuriikkisiä mitä oon Suomessa nähny. Kutitti jalkoja, kun tuonne vetee laskeutu ja ne tuli syömää kuolleet ihot pois.
Tää oli kyl tosissaa keidas keskellä aavikkoa. Upee paikka!


2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!