torstai 30. kesäkuuta 2016

Pipopää Israelissa osa 4

Tiberias jäi taakse ja lähdettiin kohti Jerusalemia. Nyt ymmärrän, mistä sanonta "ylös Jerusalemiin" tulee. Sinne nimittäin mentiin tosissaan aikamoista ylämäkeä. Niin isoa mäkeä, että korvissa poksui, mitä ylemmäs mentiin!

Jerusalemissa käytiin viemässä tavarat ensin meidän hotellille, Jerusalem Gate Hotelliin. Tämän jälkeen lähdettiin käymään Mahane Yehuda-torilla. Ja voi vitsit miten upee tori tää olikaan! Annan kuvien puhua puolestaan:

Täält torilt löyty tosissaan ihan kaikkee kasviksista ja hedelmistä teehen, leivonnaisiin ja makeisiin!
Mansikat oli ihan mielettömän kokosia!


Suvi halu, että maistan tämmöstä herkkua kun halva. Sitä oli vaikka minkä sortin makusia. Tää näyttää ehkä vähän kakulta tai juustolta, mut tää oli semmosta makeahkoo...Mitä lie nyt onkaan :D Mut hyvää oli!


Macaroneja..Macaronseja.. Mite nyt kirjotetaankaa. Maistoin ekaa kertaa ja tääki oli hyväääää nam!


Ostin hotellille iltapalaks satsin pieniä leivonnaisia ja noita macaronseja. Otin leivoksista kaikkia mitkä näytti hyvälle. Lopulta kuitenkin näistä tais ehkä kaks olla semmosia mistä tykkäsin.


Mut nää oli kaikki tosi hyviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!