tiistai 19. heinäkuuta 2016

Pipopää Israelissa osa 7

Oottehan nähneet leffan Schindlerin lista? Jos ette niin kattokaa ihmeessä! Se on tosi koskettava elokuva ja kun se perustuu vielä tositapahtumiin, niin se tekee siitä vielä koskettavamman ja tietysti myös järkyttävämmän... Mutta silti aivan loistava elokuva.


Oskar Schindlerin hauta on Israelissa ja miusta oli tosi hienoa, että päästiin käymään siellä!Hieno mies, joka teki upeita tekoja pelstaakseen ihmisiä. Israelissa (kuten vissiin monissa muissaki lämpimissä maissa) laitetaan hautakivien päälle tuommosia pieniä kiviä. Kukat kun eivät selviytyis kauheen kauaa semmosessa auringonpaahteessa. Yleensä Schindlerin hauta on niin täynnä noita pikkukiviä, että tuota nimeä ei edes näe lukea, mutta siitä oli juuri vähän aikaa sitten raivattu kivet pois. Oltiin Suvin kanssa lähes ensimmäisiä jotak pääsi laittamaan uudet kivet haudalle! Kun päästiin hautuumaalla oikean tien kohdalle, niin mie arvasin heti, missä Schindlerin hauta on. Muistin siitä elokuvasta, että missä kohtaa ja miten päin se hauta oli. Tää oli kyl itelleni yks koskettavimmista paikoista koko reissun aikana.


2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!