tiistai 5. helmikuuta 2013

Graffitikynnet

Löysin Seppälän alelaatikosta näitä kynsilakkoja, mitä olin jo normaalihintaisena kuolannut. Oon ihan heikkona kynsilakkoihin, vaikka en nyt mitään kauheen hienoja kynsiä osaa laittaa. Laitan joskus kuvan kynsilakkakokoelmastani :D

Mutta nyt aiheeseen. Eli tosiaan ainakin meidän Seppälässä oli 50 sentillä (!!!) näitä Graffiti Nail Art lakkoja (juoskaa tytöt, juoskaaaa!). Normihintasena oli muistaakseni jtn 4-6 euron vaiheilla, enkä sillon raaskinut ostaa. Nyt kuitenkin ostin kaksi ja meen varmaan ostamaan vielä pari lisää, jos ehdin.


Olin vähän epäileväinen, että näinköhän toimii noin hyvin kun mitä tuo kuva antaa olettaa. Ite oon ainakin joutunu usein pettymään muutamien juttujen kohdalla, kun kuvassa näyttää hienolta mutta itse tehtynä ei :D

Ideana on siis, että pohjalle laitetaan joku kontrastiväri ihan normaalia kynsilakkaa. Sitten laitetaan tuota Graffiti lakkaa päälle ja pitäis tulla tollanen "lohkeillut ja graffitimainen" lopputulos. Noh tämmönen miulle tuli:


Toivottavasti saatte kuvasta ees vähän käsitystä, mutta lakkasin ekana ohuen kerroksen valkosta alle, sitten tommosta turkoosia Graffiti lakkaa päälle. Se alko tosi nopeesti "lohkeilemaan" ja tuli vähän kiire lakata, kun piti saada melkeimpä yhdellä vedolla yksi kynsi, mutta kyllä yllätyin positiivisesti miten hauskannäköiset kynnet tuli! :) Itse en kyllä tuon parempaa lopputulosta odottanutkaan. Tosin jos oisin vähän tarkemmin osannut lakata, niin ois tullu vielä siistimmät, mut olin varmaan niin jännittynyt että kädet täris :D

Noilla sais varmasti jotain hienoja väriyhdistelmiä aikaiseksi tuota pohjalakan väriä vaihtamalla. Mutta jos haluat pienellä vaivalla vähän jännemmän ja erikoisemman näköiset kynnet, niin suosittelen! :) Nyt hopihopi penkomaan Seppälän alelaareja!

P.S. Klikkausboxissa on jo tuhat täynnä! Oon iha ällikällä lyöty tästä määrästä ja myös lukijoiden määrästä näinkin lyhyessä ajassa! Kiitos kaikille, saatte miut innostumaan tästä kokoajan vaan enemmän! :)

8 kommenttia:

  1. Toi on aika hauska lakka...
    Oon ite kokeillut sitä mustaa.
    Punaista pohjalle ja mustaa päälle.
    Rock on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin tänää ostamassa vielä punasenkin, niih ajattelin just samaa et punanen ja musta näyttää varmaan aika mageelta ;D Siel ei enää ollu ku keltasia vaan jäljellä sen jälkeen ku mie nappasin vipon punasen ja violetin :)

      Poista
  2. Ne on varmaan nyt HOT kamaa ku alella menee :)
    Hyvä että sait punaistakin!

    VastaaPoista
  3. Däääääm, täytyy käydä jämsästä kattomassa noita myös! mulla on musta ja sit vaaleanpunainen graffiti jo olemassa, mut ei kyllä tällä hetkellä aavistustakaan missä ihmeessä ne lienee.. toi turkoosi oli tosi huipun näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, toivottavast löyät! :) Itekki tykkään tost turkoosist ja tummansinisestä eniten :)

      Poista
  4. En yleensä tykkää graffitilakkauksista, mutta nuo sinun lakkaukset onkin oikein kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ite en ollu aikasemmin tämmösiä nähnykkään, niih aattelin kokeilla :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!