lauantai 2. helmikuuta 2013

Tilaustyö

Sain ihka ensimmäisen tilaustyöni Maikilta , joka tarvitsi synttärilahjaa siskolleen :) Noh kateltiin siinä hetken aikaa, että mitä kaikkea oon jo virkannu/neulonu, niih esiin pomppas tuubihuivi, joita olen jo tehnyt monta ja mielelläni teen vielä lisää.



Näytän ihan vastaheränneeltä, mutta älkää antako sen häiritä!

 Tuossa vipossa kuvassa huivi on valmiina, mutta kuvasin omaa huiviani, koska tuo punainen ehti jo mennä matkoihinsa :D Mutta tuolta se siis valmiina näyttää.


Lanka on Schachenmayrin Bravo Big Coloria ja puikot numero 12 (Ohjeen mukaan 10, mutta miulla on niin tiukka käsiala vielä, että pitää aina ottaa isommat).
Ohje on langan vyötteestä, mutta on tosi simppeli, eli neulotaan vaan oikeaa ja nurjaa, mutta ennen jokaista silmukkaa tehdään langankierto. Sitten nurjalla puolella neulotaan silmukat niinkun ne on, mutta pudotetaan ne langankierrot pois. Tällä tavalla tulee tommonen hauskannäköinen neulos :) Miun piti vähentää silmukoita leveydestä ja ottaa isommat puikot käsialani takia, koska ensimmäisestä yrityksestä tuli ehkä 30 cm pitkä :D

Tää on tosi nopee tehdä. Tulee valmista yhden illan aikana. Ja tämmösistä nopeista mie tykkäänki ja näitä tekee mielellään lahjaksi, varsinkin jos on lyhyt varoitusaika.

10 kommenttia:

  1. Onpas ihanan värisiä nuo molemmat langat! :) Tarviisin myös muutamat tuubihuivit vielä, voisin tehdä tuollaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Niinkun sanoinkin, niin on oikeesti yhessä illassa valmista. eikun puikot heilumaan :)

      Poista
  2. Ihana huivi :D Tää pitää muistaa, kun seuraavan kerran pohdin millasen tuubihuivin teen :) Kiitos ideasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan :) Ja tosiaan tuo lanka on tosi paksua, en tiiä et millanen ohuemmalla langalla tulis, mut voihan sitäkin kokeilla!

      Poista
  3. Tosi kiva huivi. Pitää itsekkin kokeilla tätä neulosta!:)

    VastaaPoista
  4. Huivista tykättiin kovasti, pääsi heti kaulaan. Kiitoksia valtavasti! :)

    VastaaPoista
  5. Oonhan mä ennenkin pyörinyt sun blogia lukemassa, mut en oo saanut aikaseks ilmottaa itsestäni! :) aivan ihastuttava tuo turkoosi-harmaa huivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiitos :) Ja kiva kun oot pyöriny! Ei niitä kommentteja tosiaan aina jaksa kirjotella, tiedän tunteen :D

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!