perjantai 8. maaliskuuta 2013

Postia!

Väitän kyllä, että yks maailman parhaimmista fiiliksistä on tulla kotiin ja huomata että on saanut postia. Ihan sama mitä, kunhan ei ole "arkipostia" vaan sellasta muuta postia. Ja mie sain eilen kaksi pakettia! Jeeeeeee!

Tilasin Santun Majan kirpparilta setin, jossa oli lintuleimasimia ja huopanauhoja. Santun kirpparille pääset suoraan tästä. En oo meinannut Tiimarista enkä muista askartelukaupoista löytää kivoja leimasimia, mutta nuo osuivat heti silmään. Kiitos Santulle vielä kovasti, leimasimet saivat hyvän kodin! 

Käykää ihmeessä kurkkaamassa, jos itsekin löytäisit jotain :)

Toinen paketti mikä kolahti luukusta oli miun ja ystäväiseni Maikin tilaus Crazy Factorystä. Crazy Factoryssä on tooooooosi halvat hinnat verrattuna Suomen hintoihin. Sieltä löytyy muutakin kun vaan lävistyskoruja ja venytyskoruja. Valikoimaan kuuluu myös kaulakoruja, riipuksia, sormuksia, rannekoruja ynnä muuta. Käy kurkkaamassa, vaikka siulla ei mitään erityistä lävistystä olisikaan! Hinnat ovat halvat sen takia, kun ne tulevat käsittääkseni suoraan tukusta, eli luotettava kauppa on, ei tarvitse pelätä. Eikä miulla ollut eka kerta kun tilasin tuolta. Ja siellä on tällä hetkellä menossa 50% alennukset!

Pimeessä hohtavia rannerenkaita, koska oon jostain syystä hulluna kaikkeen pimeessä hohtavaan.


Huulitatuointeja. Näistä saattaisin tehdä videopostauksen tänne, jos teitä rakkaita lukijoita vaan kiinnostaa ;D Nämä toimivat siis samalla periaatteella kun lapsuudesta tutut purukumeista saadut tatuoinnit, mutta nämä laitetaan huuliin. Tämätyyppisen tutoriaalin saattaisin tehdä itsekin näistä:


Miulla on 12mm venytyskoru vasemmassa korvassa, joten tilasin siihen uusia koruja. Laitan korvasta kuvan kunhan ehdin :) Tuo Trollface on kyllä niiiiiin läppä, mutta kun nuokin oli jotain hitusen päälle 3e (Suomessa näin isot ovat reilusti päälle 10e) niin pakko oli ottaa :DDDD

9 kommenttia:

  1. Huulitatuointeja, wau! :D En ole tällaisista ennen kuullutkaan! Vaadin sitä videopostausta sulta, kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kuulit ;D Ne oli tuolla Crazy Factoryssä vaan 50 senttiä kipale! Kun Suomessa ovat kuulemma monta euroo :O Ja videopostaus varmaan tulee jossain vaiheessa, kunhan perehdyn noihin ;D

      Poista
    2. No hyvä että videopostausta on luvassa! :)

      Poista
  2. Ui ui mitä huulitatskoja... Ilmoittelehan sitten tuntuiko oudolta huulissa :)

    VastaaPoista
  3. Tosi siisti juttu noi huulitatuoinnit! Noi leimasimet on myös tosi söpöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhulla vaan odottelen, että minkälaista tuhoa saan aikaan kun kokeilen noita huulitatskoja :D

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!