torstai 15. elokuuta 2013

Gary- lapaset

Tilasin ihanasta Nepun näpertelyt - blogista aivan mahtavat lapaset! Itse osaan kyllä lapaset jotenkuten tehdä, mutta nämä olivat niin suloiset, että oli pakko saada nämä itselleni. En osaa vielä kirjoneulontaakaan kunnolla, joten tämäntyylisiä tekeleitä ei täällä Pipon ytimessä ainakaan vielä minun tekemänäni tule näkymään, mutta ehkäpä joskus tulevaisuudessa :) Oli kiva tukea suomalaisen perustallaajan käsityöharrastusta!


Käykäähän tekin kurkkaamassa Nepun näpertelyjen myytävä-osiosta, jos itsekin löytäisit jotakin kivaa! Siellä on ihania vähän nörttimäisiäkin aiheita niissä kuvissa ja siitähän minä tykkään!

***

P.S. Sateenkaaria ja serpentiiniä - blogissa on arvonta meneillään, jossa voit voittaa Sanna Vatasen Neulo. Virkkaa. Kirjo. Ekolangasta!- kirjan. Eikun vaan osallistumaan!

6 kommenttia:

 1. Voi kiitoksia mainostuksesta! :) Menin ihan hämilleni. ;D Mutta ihana piristys tähän aamuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni vaan hetki että kerkesin näistä päivityksen tehdä, mutta kyll oli ihan alusta asti tarkotus että tottakai täällä hehkutan! Toivottavasti saat uusia asiakkaita tätä kautta :)

   Poista
 2. Äääh, kuinka ihanat !
  Pitäisköhän monen monen vuoden tauon jälkeen koittaa neuloa lapaset, edes sellaiset normaalit.. :D Tai sitten lahjon jonkun tekemään miulle jotkut söpöt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjominen on myös aina hyvä ;D Tai sit ostat tämmösistä ihanista blogeista valmiit, kun ihmiset myyvät tekeleitään :) Lapaset on kyllä suht helppo tehdä itsekin. Kirjoneule onkin sitten ihan toinen juttu, mutta kyllä senkin oppii. Ite aion ainakin jossain vaiheessa opetella kunnolla :D

   Poista
 3. Ihanat on! Mä oon heittänyt jo kirveen kaivoon ton kirjoneuleen suhteen. Kun ei osaa, niin ei osaa. Tai ainakin oon liian laiska harjottelemaan :D. Uudet onteloneulelapaset pitää tehdä talveksi, kun edellisistä hukkui toinen :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, miullaki menee kyl viel hetki ennenkun tuo (ehkä) tuun oppimaan :D
   Lapasilla on vähä tylsä tapa hävittää toinen pari :(

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!