tiistai 27. elokuuta 2013

Wanhoja käsitöitä

Jatketaas näitä vielä parin postauksen verran...

Nämä saviotukset on tehty joskus ala-asteella. Toinen yrittää olla hiiri tai päästäinen ja toinen jonkilainen lisko. Liskolta on jo vähän häntä mennyt poikki ja pari varvastakin lähtenyt, mutta ei se mitään! Tein nämä "pulpettikavereiksi", tai ainakin muistan näitä tuolla nimellä kutsuneeni. Nämä siis kököttivät pulpetin uumenissa vähän niinkuin maskotteina.

Tämä on tabletti on tehty joskus ensimmäisten luokkien aikana kokkikoulussa ollessani. Tuossa on siis muovin ja kankaan väliin laitettu kaikenlaisia langanpätkiä ja kankaanpaloja ja sitten siitä päältä surruteltu ompelukoneella.Olin hirmu iloinen kun löysin tämän :) Kattokaa nyt sitä! Onhan se aika symppis :D Hymynaamat ja kaikki. Tuon päältä oli kiva syödä omia kokkauksia!

Tässä vähän tarkempaa kuvaa.

2 kommenttia:

 1. Suloinen tuo tabletti :) Mutta eikö se ole vähän muhkurainen, kun siellä näyttää olevan aika paksujakin lankoja :D Ja sulle on muuten haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa se ei ees oo kauheen muhkurainen :D Oon osannu sillo asetella noi vissiinki niin, että ei lautanen keiku tuon päältä syödessä :))

   Hei kiitos! Käympäs kurkkaamassa ;)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!