sunnuntai 18. elokuuta 2013

Wanhoja käsitöitä

Tässäpä tulee jatkoa edellisille käsitöille. Näitä tulee vielä varmaan parin postauksen verran, joten eivät ihan heti lopu kesken. Oli niin ihanaa penkoa lapsuudenkodissa kaappeja ja etsiä näitä!

Tämä nyt menee oikeastaan askartelun puolelle, mutta menkööt. Ollessani seurakunnalla työharjoittelussa innostuin tekemään oman pienen pahvialttarin, kun näin että lapset olivat siellä tehneet tällä "pop up" -tyylillä (tai mikä lie onkaan oikea nimi tälle) ihania pikkuisia alttareita :) Tässäpä siis lopputulos:

Alttarilta löytyy ihan kaikki mitä siellä pitää ollakkin: Raamattu, kynttilöitä, "eläviä" kukkia, risti, alttaritaulu ja alttariliina.

Ja alttarin viereltä löytyy virsikirjahylly. Noissa olikin sitten väsäämistä :D

 

Sitten mennäänkin ala-asteen aikaan...

Tehtävänä oli tehdä reppu. Ja repultahan se jopa näyttääkin! Repun läppään piti tehdä ristipistotyönä joku kuva.
Inspiraatio ei oikein iskenyt, joten tein nimeni ensimmäisen kirjaimen. En tajua miten olen jaksanut tuon väkertää noinkin siististi!

Olen niin ylpeä näistä vanhoista käsitöistä, koska peruskoulussa en ollut vielä hirveän kiinnostunut käsitöistä. Tykkäsin kyllä ompelukoneella mummon kanssa välillä jotain surautella ja askarrella tykkäsin kovasti, mutta siihen se jäikin. Kaikki lankojen kanssa suhrailu ei vielä silloin innostanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!