torstai 31. lokakuuta 2013

Vieläkin kumotaan kaamosta!

Elikkäs edelliseen postaukseen seuraa nyt siis jatkoa. Näytän, että mitä tämä mimmi sain neulegraffitipajalla aikaiseksi. Varautukaa kirkkaisiin väreihin ja kasari-ysäri-aikakauden värien vihaajan kannattaa ehkä kääntää katse pois :D Yrittäkää olla miettimättä niitä neontuulipukuja 90-luvun alusta!

Tästä se lähtee! Kattokaa nyt miten mahtavat värit, vaikka kuva ei nyt oikein niille oikeutta annakkaan.

Sain pari "hillitymmän" väristäkin tehtyä.

Tämä oli pajan ohjaajan tekele :)

Ja siinä sitten kaikki neulegraffitit nätissä jonossa Joensuun taidemuseon pääovien kaiteeseen kiinnitettynä! Ne kuulemma saavat jäädä tuohon. Käyn välillä kurkkimassa, että ovatko vielä paikallaan ;)

Tässä vielä kuvat omista tekeleistäni:

Hirmusia päänsärkygraffiteja tuli kyllä noista neon-värisistä :D Mutta oli pakko päästä kokeilemaan tuon langan virkkaamista, vaikka nivelet siinä kyllä loppuillaksi menikin sijoiltaan.

Jos sinulla ei vielä ole tullut päänsärkyä tai muuta huonoa oloa, niin tämän jälkeen ainakin tulee. Muttakun se on nii ihanan värinen!

Joko tekee mieli mennä laittamaan ysärimusaa päälle?

P.S. Vähän kyllä harmittaa, kun en ehtinyt käydä Taikasormet- kädentaitomessuilla, kun ne olivat samana viikonloppuna :( Tämä paja ja koulutehtävät veivät nyt tälläkertaa voiton, mutta onneksi noita messuja järjestetään ainakin kerran vuodessa!4 kommenttia:

 1. Mä en oo ikuna nähny tommosia, ei varmaan oo tälläsillä pienillä hikipitäjillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on Suomessa viel muutenkin aika harvassa. Harmi sinänsä, ku miun mielestä nää piristää kaupunkikuvaa hirmusesti :) Oo sie nyt poluntekijä siellä ja ala ite tekemään ensimmäisenä ;)

   Poista
 2. Aika hillittömät värit :D Mulla alko oikeesti särkeen vähän päätä, mutta ei haittaa :) Wau miten hienoja!

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!