perjantai 14. helmikuuta 2014

2/2014 Sydän // Hyvää ystävänpäivää!


Kuten arvasinkin, niih aika moni ajotti oman Silmukan ytimestä-haasteensa postauksen tähän ystäväpäivän tienoille :) Näin teen myös minä!


Innostuin hamahelmeilystä ja sydämiä tulikin montaa eri sorttia. Tuo isoin meni hajalle, mut sain sen onneks jotenkuten korjattua ja silitettyä, siks se on vähä "rososen" näkönen. Tuo papukaijasydän on kyllä miun lemppari!

Näiden syrämien myötä hyvää ystävänpäivää kaikille myös miunki puolesta!

23 kommenttia:

 1. Kivoja sydämiä sinullakin :-)
  Huomasin muuten, että sivupalkista Ilosofiaa-blogin linkki menee mun blogiin (Käsitöitä ja muuta mukavaa). Korjaahan, niin päästään kurkkaamaan sinne oikeaanki paikkaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho hups! Kiitos ku olit noin tarkkana :D Nois menee helposti sekasin varsinki ku nyt tuli monta blogii samaa aikaa. Tattista! :D

   Poista
  2. Eipäs mittää, ymmärrettävää. Inhimillisiä virheitä sattuu kaikille ;-)
   Nou hätä :-D

   Poista
  3. Öööö... tuota... kurkkaas vielä kerran se Ilosofiaa-blogin linkki ;-)
   :-D

   Poista
  4. Ei oo totta, nyt kyl tää blogger sekoilee omiaan enkä mie! Laitoin ihan oikeen linkin ja tarkistinkin vielä! Tuo linkki on joteki mystisesti siirtyny miun omasta blogiluettelosta tuohon. Voi nyt ************ tän bloggerin kanssa :D Pitää varmaan käyä nuo kaikki valmiit läpi. Kiitos ku ilmotit taas! Nyt kyl tosin syytetään jo Bloggeria, mur!

   Poista
  5. Joo hei nyt on Blogger oikeesti sekasin. Vaikka kuinka yritän laittaa oikeeta linkkii tuohon niih se silti heittää ihan toiseen blogiin! Vaikka siinä on se oikee osote silti! :O Noh, pitää yrittää jotenki korjailla tuota, mut tässä on Ilosofiaa-blogin linkki tämän kuun haasteeseen (toivottavast tää menee oikeesee osotteeseen...) http://ilosofiaa.blogspot.fi/2014/02/silmukan-ytimesta-haaste-22014.html#.Uv8Rr7TdrCk

   Poista
  6. Eikun no nyt pitäs toimii! Kokeilin lisätä linkin vähän toista kautta. Ei vitsti et meinaa mennä hermot tän bloggerin kaa välillä :D Noh mut nyt toivottavast toimii!

   Poista
 2. Papukaijasydän kiinnitti heti myös mun huomion :) Huippuhieno!

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo love -teksti ! :3
  Ja hyvää ystävänpäivää sinnekin ^_^

  VastaaPoista
 4. Ihania sydämiä! Ja entisenä papukaijaharrastajana tuo papukaijasydän sulatti mun sydämen! Aaaw! :) Ihan mahtavaa ystävänpäivää vielä kerran sinulle, oi blogiystävä! :)

  VastaaPoista
 5. Tulihan hauskoja! Lempparini tuo raidallinen vasemmalla =D
  Ihanaa ystävänpäivää sinullekin!!

  VastaaPoista
 6. Minäkin sain tämänkuun sydän- haasteen tänään päivitettyä :)

  Blogissa on myös arvonta menossa.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja sydämiä! Erityisesti tykkään tuosta papukaijasydämestä. :)

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!