keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Jääkaappirunous

Ostin Suomalaisesta kirjakaupasta jo pitkään halutun jääkaappirunoussetin.Ostin tän ihan "perussanoja" sisältävän paketin. Se bilepaketti ois kyl kans viel kiva lisä, kun siinä ois varmaan aika hauskoja sanoja.Mut kylläpä tästäki paketista löyty sanoja ihan joka lähtöön! Järjestelin nuo aakkosjärjestykseen ja verbit, adjektiivit ja substantiivit vähän erikseen.

 Näitä on kyllä niin paljon, että pakko karsia tylsimmät sanat pois. Vaikee tehä runoja jos on liikaa valinnanvaraa.Tässä eka runonpoikanen, joka tuli jostain mielen sopukoista.
Ja on muuten kiva kun omalle nimelle löytyy ihan oma laattansa ;)

18 kommenttia:

 1. Nää on niin kivoja! Mulla on jo muutaman vuoden ollut ne rakkausaiheiset magneetit :) Niistä tulee aina silloin tällöin runoiltua kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki mietin niit rakkausaiheisia, mut päädyin kuiteki näihi originaaleihi :)

   Poista
 2. Miekin oon haaveillu tota settiä! mutten ikinä oo raaskinut ostaa :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullaki oli pitkään mieles et haluisin tän, mut nyt sit yks päivä repäsin ja ostin :D En oo katunu! Näil on kiva runoilla aina ku oottaa et teevesi kiehuu yms :)

   Poista
 3. Hih, hauska hankinta :D Meille joskus taannoin laitettiin eteisen seinään tussitaulu ja sen jälkeen alettiin miehen kanssa kirjotteleen toisillemme höpöhöpö suloisuus-viestejä :D Nyt on vähän jäänyt kylläkin. Luulen, että tuollaisten ilmestymisestä meidän jääkaapinoveen seurais samanlainen reaktio ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :D Ite haavelein kans isosta tussitaulusta tuoho eteisee, mihi vois kaverit ja muut jättää viestei piristämää päivää :)

   Poista
 4. mie tykkään noista myös. meidän setti meni kirpparille kun nämä pikkujannut syö osan kuitenkin :/ ehkä kymmenen vuoden päästä uusin settini..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeii :( Noohh, onneks nää on aika kestosuosikkeja, et luulis löytyvät kaupoista vuosienki päästä :)

   Poista
 5. Ooh, mieki tahon ! :D Meillä on kyllä jääkaappi niin matala, ja pakastelokerokaan ei taida yltää edes hartioiden kohdalle. Ei huvittaiis runoilla tuolla lattianrajassa 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :'D Eikun vaan pehmee tyyny alle ja pyllähdän runoilemaan! :D

   Poista
 6. Ää mä oon aina halunnu tollaset (joskus kaverilla näin), mutta meillä on integroidut jääkaapit! =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou :O Mut saisitko vaikka jonkun magneettitaulun seinälle näitä varten? :)

   Poista
  2. Vanhan uuninpellin voisi maalata ja ripustaa seinälle :)

   Poista
 7. Tuo setti vaikuttaa kivalta, tekisi mieli ostaa itsellekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin :) Ja ihan huikee määrä sanoja! Piti oikeesti karsii isolla kädellä pois, kun muuten ois ollu liian vaikeeta keksii runoja :D

   Poista
 8. Haastetta sulle! :)

  http://vanityclouds.blogspot.fi/2014/02/blogigallup-haaste.html

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!