tiistai 4. helmikuuta 2014

Värikästä arkea osa 1

Nyt alkaa uusi kuvasarja täällä blogissa! 

Oon jo melkein blogiharrastuksen alusta asti miettinyt, että ois kiva alkaa pitää semmosta väri-inspiraatio-kuvasarjaa. Looking for Clementines blogissa on tästä hirmu hyvä esimerkki, kun siellä on viikottaista väriterapiaa aina välillä saatavilla.

Ja samaisesta blogista löysin myös hauskan Chip It! -sivun, jolla voi tehdä kuvistaan Chip-cardin, eli väripalettikuvan. Looking for Clementines-blogin Tuuli teki myös itse muutamia kokeiluja kyseisellä ohjelmalla. Saatan siis tuota ohjelmaa käyttää aina sillon, kun bloggaan nämä kuvat koneelta käsin.

Tässä postauksessa esiintyvissä kuvissa on käytetty juurikin tuota Chip It!-ohjelmaa.


Tähän hommaan lähti innostus siitä, kun tykkään nimittäin kuvata  ihan arkisia värikkäitä juttuja. Kännykkä alkaa jo täyttyä näistä kuvista ja itse ainakin saan niistä ideoita väriyhdistelmiin, niin miksempä jakaisin niitä teillekin!


Elikkäs sarjan nimi tulee olemaan Värikästä arkea. Varautukaa siihen, että kuvat saattavat olla hieman huonolaatuisempia kun yleensä, sillä vaikka tuo digikamera onkin pieni ja näppärä keksintö, ei sitä tule aina otettua ihan kaikkialle mukaan. Onneksi kännykässä on suhteellisen hyvä kamera, niin sillä kyllä pärjätään.

Ja tän postauksen kuvat on otettu vielä miun edellisellä kännykällä, jossa oli ihan surkee kamera. Että kyllä tää laatu näistä pikkusen paranee :)

Tässä nyt heti alkuun muutama värikäs kuva. Normaalisti sitten näihin postauksiin tulee varmaan 1-2 kuvaa, mutta alotetaan nyt vähän reippaammalla kädellä :)
Niin ja näitä postauksiahan onkin helppo blogata vaikka kännykällä, kun ei oo niin paljoo kirjotettavaa!

Mitäs ootte tästä idiksestä mieltä? :)

P.S. Ne jotka seuraa miuta Instagramissa, niin teille saattaa jotkut tässä kuvasarjassa tulevaisuudessa esiintyvät kuvat ollakkin jo tuttuja. Mut varastosta löytyy myös ihan julkaisemattomiakin kuvia ja uutta tulee aika usein :)


10 kommenttia:

 1. Ihana idea ja ihania värejä, niinkuin sun blogissa aina :) Onko noi viimesen kuvan palat toisiinsa kiinni silitettäviä silitysraudalla, niinkuin hamahelmet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooss! :) Itseasias ne on vaa semmosii pienenpieniä rakennusnappuloita, joita voi liittää toisiinsa :D Niitä ei siis silitetä tai mitää. Mut niil saa ihania väriyhdistelmii tehtyy :)

   Poista
 2. Todella hauska idea! Kiitos, että esittelit tuon ohjelman, vaikuttaa sen verran hauskalta, että päätynee kyllä minunkin käyttööni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja kiva kuulla, että olin hyödyksi :)

   Poista
 3. Hyvältä vaikuttaa! Varsinkin tuon ekan kuvan Chip it -värit ovat herkullisia.

  VastaaPoista
 4. hauska idea. väriä ei ole ikinä liikaa elämässä..ei edes blogimaailmassa ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea!
  Hauska oli huomata, että olin käyttänyt parastaikaa puikoilla olevassa neuleessa aika pitkälti ekan paletin värejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, noniin! :D Täältä voit sitte aina bongailla seuraaviin tuotoksiin väripaletit :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!