maanantai 3. helmikuuta 2014

Tuuliviiri

Kun kävin joululomalla Lappeenrannassa, niin tuon Pyöröpuikko-lankakaupan lisäksi käytiin Hennan kanssa myös toisessa ihanassa lankakaupassa!


Tuuliviirissä oli ihania lankoja myös! En tajunnut ottaa siellä kuvia itse liikkeestä, mutta siis se on tosi pieni, semmonen nurkassa oleva putiikki.

Mutta lankaputiikin pienyys ei paljoa vaikuttanut ostosten määrään!


Pitää seuraavalla Lappeenrannan reissulla käydä Tuuliviirissä vähän paremmalla ajalla, kun siellä ois ollu enemmänkin hypisteltävää! Siellä oli vähän semmosia "hippilankoja" enemmän ja muutenkin joteki tuntu semmoselta ihanalta maanläheiseltä putiikilta.


Nää tuli tälläkertaa mukaan.


Ihanan väristä merinolankaa <3


Tää on merinovillaa, mut enemmän mie rakastuin tuoho väriin... AAAAA täst on pakko saaha pipo!


Ihanaa tommosta "rastalankaa" ja nuo värit... Täydellistä :) Ja luulis valmistuvanki nopeesti kun on nimittäin aika paksuu lankaa.


16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niih, eiks se ookki toi minkä linkkasin? :D Jäin ite ainaki tuota sivuu selailee :D

   Poista
 2. Ihanaa tuo berretto! :) En olekkaan tuollaista lankaa nähnyt ennen. Pitää kyllä varmaan testata tuo merinon siedettävyys, kun en siitä ole ihan sata varma tekeekö se oireita vai onko vain alpakka se mulle käymätön materiaali. Nimittäin kun merinolangoista löytyy noin ihania värejä!

  Ja toi Dream lanka on aika saman väristä, kuin se mitä sulle ostin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä, ku miusta merinon pitäis olla aika allergiaystävällistä :O Mut jooh, toi on vähä samansävystä, mut ei iha nii kirkasta ku se mitä siulta sain. Seki oli iha täydellisen väristä :)

   Poista
 3. ihanan väristä tuo merinovilla lanka kyllä kertakaikkiaan. tosi pirteetä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) Pitäs vaa keksii et minkälaisen pipon tuosta tekis :D

   Poista
 4. Oi oi mitä herkku lankoja. Innolla odotan mitä noista valmistuu :))

  VastaaPoista
 5. Tuuliviiri <3 no miun lankavarastot ei ainakaan pääse kutistumaan, kun se on tuossa ihan lähellä... Odotan mielenkiinnolla mitä teet tuosta Berrettosta, se kun on miutakin vähäsen houkutellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähä mitä keksin :) Jonkun pipon mallia tuo miusta huutaa, tai jotaki kuluria tai muuta, mut en oikee viel tiiä... :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!