tiistai 11. helmikuuta 2014

Missä bloggaat?

Sain Lankahelvetti-blogin Hennalta haasteen, johon oonki törmäilly jo monessa blogissa. Meinasin jo sillon, että täähän oiski iha mukava pikkuhaaste tähän väliin, mut sit se unohtu. (Ei yllätys miun kohalla.)

Eli siis juttuna on paljastaa, että millainen on bloggauspaikkasi ympäristö.

 
Miulla se on ihan mahtava tietokonepöytä. Miks mahtava? Nokun mie saan alle puolen metrin päähän miusta kaiken muun tarvittavan paitsi jääkaapin. Saattas tonne joku minijääkaappi ehkä mahtuukki, hhmm...

 
Miun pöydällä on tommonen "hallittu kaaos" eli siis tuo saattaa näyttää teille aika sekavalta, mut miulle siin on kaikki selkeesti omil paikoillaan. Ikkunaki löytyy tuosta ihan vierestä, mut siinä on jostain syystä aina yleensä verho eessä. Kunha kesä tulee, niih muistan taas et miks se verho siinä on :DSemmonen oli miun bloggauspaikka. Millanen siulla on?

P.S. SADAN KIRJAUTUNEEN LUKIJAN RAJA ON RIKKI! Kiitoksia kaikille! Ja tiiän, että teitä on siellä semmosiakin, ketkä ette oo tuossa Blogger-lukijoiden joukossa, kiitos myös teille! :) Saas nähä millä tavalla sitä keksis tätä juhlistaa!

4 kommenttia:

 1. Ajattelinkin omaa vastaavaa haastetta kirjotellessa, että sun bloggauspaikka olis kiva nähdä :) Hallittu kaaos on aina hyvästä ;) Ja käsirasvatuubikin on aitiopaikalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, tässähän tämä :D Ja khyl! Se on kätevä olla tossa ku sit voi aina videoit katellessa rasvata kädet samalla :)

   Poista
 2. Onpa kodikas :) Aina on kivaa nähdä, missä tekstit syntyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niimpä! Kurkistuksia toisten koteihin on kivaa nähä ;D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!