sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Haaveet (lähes) haudattu

Minulla oli haaveena jo heti blogin perustamisen alusta, että saisin tänne blogikirppiksen pystyyn. Innoissani keräilin vaatteita ja meinasin tänään alkaa kuvaamaan niitä ja avaamaan kirppiksen, ennenkuin kävin punnitsemassa muutamia vaatteita malliksi naapurikaupassa... Yhden hupparin postittaminen maksaisi jo 7 euroa! :( Ja itse olisin pyytänyt noista vaatteista vaan muutamia euroja, mutta ei tuollaisilla postikuluilla ole mitään järkeä alkaa blogikirppistä laittaa pystyyn. En itse ainakaan maksaisi kolminkertaista tuotteen hintaa postikuluissa. Ei tässä auta muu kun varata ihan perinteisesti kirpparipöytä. Onneksi täällä Joensuussa on aika hyvät kirppikset :)


Katsellaan josko avaisin sellaisen pientavarakirppiksen tänne, eli myisin vain sellaista tavaraa jonka voi lähettää kirjeenä. Siinä ei tulisi kuin parin euron postikulut. Joten ei haudata tätä blogikirppistä nyt ihan syvimpään kuoppaan ainakaan vielä!

P.S. Pipon ytimestä on saanut jo yli 5000 klikkausta! Paljon kiitoksia kaikille lukijoille, ootte parhaita! <3

4 kommenttia:

 1. Mulla on kolmatta viikkoa rojut itsepalvelukirpparilla. Hyvin on käynyt kauppa. Postikulut on mälsä juttu välillä, vaikka toki ymmärrettävä. Eilen meinasin tilailla tavaraa 37 dollarin arvosta, postikulut oli yli 70 dollaria! Siihen jäi se tilaus :(. Tilailin sit toisaalta, mut ihan kaikkea samaa en löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, pakko kait se on käydä varaamassa ihan kirpparipöytä. Ite kyllä yllätyin noiden postikulujen suuruudesta, aattelin että kyllä nyt jonkun hupparin pystyis parilla eurolla lähettämään, mut ei :/

   Poista
 2. Kysäisen nyt varmuuden vuoksi, saithan sähköpostini? Omani kun ei nyt oikein varmuudella näytä, että s-posti olisi lähtenyt liikkeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryntäsin heti gmailiin ja kyl siellä näkyy siulta postia tulleen :) Menenkin heti vastaamaan! :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!