maanantai 22. huhtikuuta 2013

Lankakaupan vakioasiakas

Paras ja niin mahtavan suloinen lemppari lankakauppani Käsityövakka on palvellut minua hyvin koko käsityöharrastukseni alusta asti. Täältä on lähtenyt innostus moneen juttuun, kun on ollut asiantunteva ihminen vieressä auttamassa ja opastamassa :) Jos satutte joskus käymään Joensuussa ja mietitte mitä kivoja käsityökauppoja täällä on, niin käykää ainakin Käsityövakassa! Ihan mahtava putiikki, josta löytyy kyllä jokaiselle jotakin :) Täältä ostan melkein kaikki langat mitä tarvitsen.

Tässä kuvarullaus:


Tuossa viimeisessä kuvassa on pöydällä valmistumassa rusettipanta, jonka täällä jo esittelinkin :) Kuten olette varmaan muutamista postauksista lukeneetkin, vietän tuolla aikaani aina kun vaan ehdin. Paljon mukavampaa välillä neuloa/virkata ihmisten keskuudessa kun samalla voi höpötellä jo tutuksi tulleen omistajan kanssa. Minua usein luullaan henkilökunnaksi, joten olen jo muutamaa asiakastakin auttanut :D Mutta se ei haittaa. Kiva olla avuksi jos vaan suinkin osaan. Olen hirmuisesti oppinut asioita ihan vaan salakuuntelemalla kun omistaja neuvoo asiakkaita ;D

Voisin varmaan järjestään jonkun kilpailun, että "Bongaaa Sini käsityövakasta" ja sitten miun luo pitäisi tulla sanomaan joku tunnussana jotta saisi palkinnon :DD


6 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta :). Pitäisköhän tehdä Joensuunreissu vaan käydäkseen tuolla :D. Sen verran kaukana on kyllä, että taitaa jäädä väliin :). Onneksi on lähelläkin muutamia ihania lankakauppoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh kyllä varmaan jossain vaiheessa elämää haluaa vähän Suomeakin nähdä, niin tuut sitten kurkkaamaan Käsityövakan ;) Mutta tosiaan, onneks on vielä perinteisiä lankakauppoja olemassa ja ollaan ilosia siitä, että käsityöt rokkaa vielä tänäkin päivänä näin voimakkaasti! :)

   Poista
 2. No voi sun ku IIIIHAAAANAAAAAA PAIKKA!!!!!!!!

  Epäreilua, että jossain noinkin kaukana on noin upean näköinen ja värikäs liike.
  Ei ihme että viihdyt tuolla!!
  Nyt tännekin tuollainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeestikkos tuut vaikka junalla käväsemään täälläpäin ;) Ja tuo on kyllä ihan mahtavan inspiroiva putiikki! :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!