tiistai 2. huhtikuuta 2013

Neulojan laki

Trilittan blogista Seven socks to knit - sen seittemän sukkaa on kirjottanut neulojan lain. Tän aion kyllä tulostaa ja kehystää seinälle :D Näitä lakipykäliä kyllä noudatan!

Neulojan laki

Miehen ei pidä tuleman naisen ja hänen puikkojensa väliin.

Lankaostoksissa tulee olla säästäväinen. Aina, kun näet lankaa tarjouksessa, sinun kuuluu hyödyntää tarjous.

Keskeneräisten töiden määrää ei tule mitenkään rajoittaa. Uusia töitä saa aloittaa aina, jos joku sukulainen/kummilapsi/ystävä/kuka tahansa tarvitsee esimerkiksi syntymäpäivälahjakseen jotain neulomaasi. Tai kun eteen tulee lanka tai ohje, joka kutsuu sinua. Tai jos jo työn alla olevat tökkivät. Tai jos vain sattuu haluamaan.

Lankavaraston koko on jokaisen neulojan itse määriteltävissä. Muiden ei tule sen suuruutta negatiivisesti kommentoiman. Tai mieluiten ei mitenkään muutenkaan. Lanka VOI loppua maailmasta.

Kasvavalle neulevarastolle kannattaa varata tilaa vaatekomeroon. Kätevä voisi olla myös vaatehuone. Tai ihan oma neulehuone.

Niin kuin työkalupakeissa yleensäkin, myös neulojan työkalupakissa kuuluu olla monenlaisia ja –merkkisiä tykötarpeita. Ei haittaa, vaikka siellä olisi 4 mm paksuisia, 60 cm pitkiä pyöröpuikkoja viittä erilaista materiaalia. –Onhan ruuvimeisseleitäkin monenlaisia.

Tilaa ihmeessä kuutta tai useampaakin eri neule-/käsityölehteä ja tulosta samalla netistä sivukaupalla ohjeita, ettei sinulta vain mene jotain upeaa ohi. Ei haittaa, vaikket ehtisikään toteuttaa kaikkea haluamaasi sitä mukaa. Muotihan kiertää, samat ideat tulevat aina uudelleen muotiin.

To do-lista. Sellainen on oltava.  Muuten unohdat, mitä kaikkea ihanaa halusitkaan toteuttaa.

Ole tarkka, kenelle kättesi arvokkaita tuotoksia lahjoitat. Kaikki eivät vain ymmärrä.

10§ Aina on oikea aika ja paikka neuloa, jos sinusta siltä tuntuu.


Copyright Tirlittan


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja tätä tulee jokaisen neulojan noudattaa >:D

   Poista
 2. Siis NIIIIIIN TOTTA!
  Taidanpa tulostaa itsellenikin seinälle! =)

  VastaaPoista
 3. =D Hahaa! Tää on ihana. Olen jo myös tehnyt tästä itselleni ja äidilleni seinälle taulut koska tämä vaan on niin totta!

  Ps. Blogillani on sinulle haaste!
  http://rihmankiertelya.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!