tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lapsuus tipahti postiluukusta sisään

Minä olen kova tyttö muistelemaan menneitä. Joojoo, ikääkään ei ole vielä sen verran että saisin moista lausetta edes käyttää, mutta silti. Tykkään hirveesti kaikista nostalgisista jutuista joista tulee joku kiva lapsuuden muisto mieleen. Musiikista, kirjoista, elokuvista, peleistä ja leluista tietysti tulee helposti muistoja mieleen. Kerään Disney- elokuvia, pidän PlayStation 1:sen visusti tallessa, vaikka se ei olekkaan omani, hamstraan vanhoja ihania kirjoja täpötäyteen kirjahyllyyni ja kerään muutenkin ympärilleni ja omaan mieleen asioita, jotka haluan pitää tallessa ja muistaa vielä vanhanakin.

Tänään oli ihanaa kun Disney kirjastoni sai taas täydennystä ja lisäksi levyhyllyyn tuli yksi maailman parhaista levyistä, joka saa kyllä joka ikisen 80- ja 90- luvun lapsen heiluttamaan itseään Huugi-guugin tai Sutsisatsin tahdissa <3


<3

2 kommenttia:

  1. Ounou, toi fantasia on aivan ihana! Mistä tilasit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Cdon.com:ista tilasin, kun siellä on tarjous että saa Disney elokuvia vähän päälle 7 eurolla kun tilaa muistaakseni vähintään kympillä muuta tavaraa :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!