sunnuntai 12. toukokuuta 2013

5/2013 Lintu
Noniin, tämän sain jo vähän aikaa sitten valmiiksi, mutta en ole ehtinyt päivittää tätä blogiin. Mutta tässä tulee vastaus haasteeseen 5/2013, jonka aiheena oli lintu.


Tämä aihe tulikin juuri sopivasti, sillä tottakai virkkasin tämän linnun kököttämään aikaisemmin esittelemääni linnunhäkkiin, johon virkkasin kukkaköynnöksen ympärille. Nyt häkki sai asukkaan :) Linnun ohje löytyy Ravelrystä nimellä Bird book thong.


Laitoin rautalankaa pohjan läpi, kiersin pari kertaa itsensä ympäri ja tökkäsin linnun siihen (auts!). Mutta nyt se pysyy pystyssä. Olisin halunnut sen jonkilaiseen keinuun istumaan, mutta en keksinyt miten saisin sen hökötyksen pysymään pystyssä, joten tällä mennään :)


Näyttää kyllä vähän yksinäiseltä tämä kaveri... Pitää varmaan virkata vielä punainen tyttölintu sille seuralaiseksi ;) Tosin siitä seuraa, että kohta täällä lentelee pikkusia virkattuja vauvalintuja :''D8 kommenttia:

 1. Ihana!! Olenkin monesti yrittänyt blogiltasi etsiä että joko lintu-ongelma on ratkennut! Tosi suloinen ratkaisu! Eikä pikkuisissa virkatuistta vauvalinnuissa ole (kai) mitään pelättävää! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen itekin iloinen miten söpö tuosta tuli :) Ja eeeihän niissä mitään pelättävää olekkaan, kunhan ei satoja tulisi ;)

   Poista
 2. Oi kuinka söpö! :D Ja tämäkin on hyvä esimerkki siitä, mistä tässä haasteessa on kyse, kun edustaa sitä konkreettisempaa päätä, kuin oma versioni haasteeseen osallistumisesta :) Hyvä hyvä Sini! :)

  VastaaPoista
 3. Söpö lintu! Mutta eikö tuo voi ihan hyvin olla tyttö ja se punainen mahdollinen tuleva lintu poika?! (Juu, olen yrittäny lapsille opettaa, että ei ole tyttöjen ja poikien värejä). Kiva muuten tuo videopostaus! Olet rohkea ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheee, jooh oon itsekin samaa mieltä, että ei oo tyttöjen ja poikien värejä ja poikien huone ei tarvitse olla sininen ja tyttöjen pinkki. Mut tuohon nyt tuli vaan kirjotettua :))

   Ja kiitos kovasti! :)

   Poista
 4. Jes, tulihan se sinne =)
  Ihana on... meinaatko siemeniä virkata ja miniskidin juomapullon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosiaan, ruokaahan tuolle pitäisi saada :) Saas nähdä keksinkö jotain sisustusta tuonne häkkiin ettei linturaukka joutuis ihan tylsyyden partaalle :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!