keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pesukarhu "tiskirätti"

Tein Hupsistarallaa-blogin pesukarhu-tiskirätin ohjeella itselleni myös rätin. Sovelsin vähän noissa silmissä ja nenässä. Sain tämän jotenkin näyttämään tosi säikähtäneeltä :D Voi raukkaa...


Mutta tämä on "tiskirätti" siitä syystä, että varastosta ei löytynyt bambulankaa ja halusin ihan älyttömästi nyt päästä tämän tekemään, joten käytin Schachenmayrin Cotton Time puuvillalankaa. Eli tätä nyt ei voi tiskirättinä käyttää, mutta tuosta tuli niin söpö, että eiköhän tämä jonkun käyttötarkoituksen itselleen löydä :) Voihan tuon ommella kiinni vaikka johonkin torkkupeittoon tai muuhun sellaiseen!

10 kommenttia:

 1. Hih, säikähtäneen näköinen tosiaan :D Mutta suloinen siltikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miten sain sen noin säikähteen näköiseksi, vaikka tein samanlaiset pyöryläsilmät kun ohjeessakin :D Tein ehkä liian isot :)

   Poista
 2. Onpa söpö! Pitäisiköhän minunkin kaivaa bambulangat esiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kannattaa, tätä oli kiva tehdä ;) Varmaan pitää itsekin tehdä vielä bambulankaversio :)

   Poista
 3. Hauska! Mun käsittääkseni puuvillalankaa voi kyllä myös käyttää tiskirätteihin...? Ainakin esim. Novitan Hanko on (kierrätys)puuvillaa ja sitä nimenomaan on suositeltu tiskirätteihin. Itse olen käyttänyt tähän asti vain bambua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun miekin muistan jostain lukeneeni, että puuvillakin kävisi rätteihin, mutta lankakaupan omistaja sanoi, että puuvilla on pöpöpesä. Noh tästä tuli jokatapauksessa niin söpö, että en muutenkaan kehtaa tiskirättinä käyttää :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!