perjantai 3. toukokuuta 2013

Kamerapussukka

Ensinnäkin kiitos kaikille ketkä ovat lähteneet Silmukan ytimestä- haasteeseen mukaan! Ihana huomata, että ihmiset innostuu ja lähtee mukaan :) Muistakaa ilmoittautua joka kuukausi!

***

Ostin uuden digikameran, koska oli yksinkertasesti vaan aika päivittää vanha digipokkari. Kun pääsin kotiin uuden kiiltävän kameran kanssa, aloin heti miettimään, että eihän tätä uskalla kuljettaa mukana ilman kameralaukkua. Meinasin jo jonkun pussukan mennä tilaamaan netistä ennenkun hoksasin, että hei.. En voi olla näin tyhjäpää :D


Semmosenhan virkkaa yhdessä illassa! Ja tietysti 90-luvun alun lapsena ja ikuisena Pokemon fanina päähän tuli ajatus pokepallopussukasta. Malli on ihan omasta päästä, mutta juttunahan oli, että virkkasin ketjusilmukoita kameran ympärysmitan verran ja siitä vaan rinkulaa virkkaamaan. Älkää kysykö miten tein tuon pohjan, en nimittäin oikein itsekään ymmärrä, mutta ruma siitä tuli :D Yritin kädellä vähän peittää pahimpaa kohtaa :DDD Tuosta menee sii läppä tuonne taakse ja se on napilla kiinni. Fiksuna tyttönä en tajunnut ottaa siitä kuvaa, tsori.

9 kommenttia:

 1. Loistava idea!
  Aina sitä ekana eksyy nettiin ettimään sopivaa, kunnes hoksaa että osaishan sitä itsekin!
  Hyvä Sini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos kovasti! Tuli ihan pöhkö olo tosiaan, kun ekana selailen puoli tuntia, että mistä saisi halvalla hyvän kamerapussukan ja sitten vasta tajuan, että ei herranjestas itehän mie sen teen! :D

   Poista
 2. Ihan mieletön idea ja toteutus :) Tuli just tekstiä lukiessa mieleen, et olis kiva nähdä toinenkin puoli työstä, siis se läppäpuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Jooh, pitää seuraavaan postaukseen laittaa kuva. Jos muistan :D

   Poista
 3. Pyydän taas apua viisaammalta :) Miten olet saanut tuon muffinssin kuvan tuohon blogin nimen eteen? Siis tuo minkä näkyy ainakin Firefoxissa välilehden otsikon edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaammalta *punastuu* :D Noh mut siis se on nimeltään Favicon ja sen sie saat laitettua blogin ulkoasu-astuksista. Sille on ihan oma palkki siellä (ainakin miulla) vasemmassa yläkulmassa. Voit valita siihen jonkun kivan pienen kuvan :) Täällä http://www.favicon.cc/ voit tehdä oman faviconin pikselimenetelmällä. Tosi helppo juttu ja tuota oisin ite käyttäny jos oisin keksiny jonkun kivan kuvan :D Ja täällä http://www.chami.com/html-kit/services/favicon/ voit tehdä faviconin jostain isommasta kuvasta. Noita löytäää myös ihan valmiina netistä googlettamalla :)

   Tuo on ihan kiva olla tuo pikkukuva, niin esim. kirjanmerkeistä löytää nopeemmin tietyn blogin, kun ei ole vaan sitä perus bloggerin logoa siinä.

   Poista
  2. Kiitos kiitos kiitos :) Se olikin noin helppoa :D

   Poista
 4. Täällä myös yksi Pokemon-fani! Tosin ensimmäiset Pokemonit oli parempia kuin nämä nykyiset, siellä on nyt vaan ihan outoja pokemoneita :( Mutta hieno pussukka :) Ja sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiset 150 (tai 151) oli ne ainoot oikeet Pokemonit myös miun mielestä. Toka sarja on semmonen minkä nyt just ja just ehkä tuntee, mut sit ne alkaa mennä iha absurdiksi.

   Ja kiitos, tuon tunnustuksen sainkin just vähän aikaa sitten, joten taitaa tällä kertaa jäädä laittamatta eteenpäin ;) Mutta kovasti kiitoksia silti!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!