keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mitä kuvaan? Mistä kerron?

Pieni haaste teille lukijoille!

Olen ajatellut, että haluaisin esitellä meidän pientä ja söpöä kämppää myös täällä blogissa. Muutamia kuvia olenkin jo räpsinyt kaikista huoneista.

Mutta ennenkuin aloitan tämän kämpänesittelybloggausjakson, niin haluaisin kysyä teiltä lukijoilta, että mitä haluatte Sinin asunnosta nähdä? Ois kiva saada paljon vastauksia ja huumorin höystämänä voi myös ehdottaa melkein mitä vain :D Tähän hätään en keksi mitään mitä en suostuisi kuvaamaan ja teille esittelemään, joten heittäkäähän ideoita! Myös Pipon ytimestä- facebook sivulla voi käydä kommentoimassa ja kertomassa oman ideansa tähän kuvausralliin! :)

Kommentoikaa kaikki rohkeasti, ei tarvitse kuin mainita esim joku esine, paikka tai muu asia, niin kuvaan sen ja näytän täällä blogissa, että miten meillä se on :)

Tässä jo vähän esimakua meidän olkkarista:


Naisellahan ei voi koskaan olla liikaa koristetyynyjä, eihän? Ihan sama mahtuuko siinä sohvalla istumaan, muttakun nuo tyynyt on niin ihania!

8 kommenttia:

 1. Hmm.. Mua kiinnostais nähdä keittiö :) En tiedä miksi, mutta se kiinnostais :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, lisään kuvauslistaan :) Oisko keittiöstä jotai tiettyä erityistä asiaa? :D

   Poista
  2. Jos keittiössä on jotain erikoista tai poikkevaa, niin se kiinnostaa :D Ja jos jääkaapinovessa on magneetteja, niin millaisia :)

   Poista
  3. Ei tuolla kyllä taida mitään erikoista olla :'D Mutta magneetit kuvataan!

   Poista
 2. Vaadimme nähdä: 1. Sun lempikohdan asunnossasi ja 2. Korjausta vaativan kohdan asunnossasi. Alotetaan nyt noista :D. Sulla on kyllä hauskoja juttuja täällä blogissa. Itse sitä jumiutuu vaan siihen mistä on alunperin ajatellut blogata. En osaa ajatella laatikon ulkopuolelta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo on hyviä ideoita! ;) Tästä vuokrakämpästä kyllä löytyy paljon kohtia, joita haluaisin korjata/tehdä toisin, mutta kun ei saa rempata :( Mutta kuvaan semmoset mille vois tehdä jotain, mut en oo keksiny että mitä :D Kiitos ideoista!

   Ja kiitos! :) Yritän aina keksiä jotain kivaa mihin lukijatkin pääsisi kunnolla mukaan :) Esim. äänestykset ja arvoinnat on myös kivoja!

   Poista
 3. Käsityötarvikkeiden säilytysjärjestelmä! :)

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!