sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Islantilaista

Ystäväni Maikki kävi Islannissa. Voitte lukea siitä täältä. Maikki toi myös minulle tuliaisia :)


Sain islantilaista lankaa! Ja miten ihanan väristä tuo on <3 Ja suut makiaks Lava Bar:illa, tulen maa kun on. Ihanat tuliaiset, kiitos näistä! Lava bar ei kestänyt kuoressaan kauaa kuvan ottamisen jälkeen :D

***

Tässä samalla voinkin kertoa, että tämäkin likka on liittynyt Pinterestiin! En ole vielä hirveästi ehtinyt siellä "pinnaamaan", mutta oon innoissani kun sinne liityin. Olen saanut jo vaikka mitä inspiraatioita sieltä :) Liityin vasta nyt, koska huomasin, että Pinterest on heki sitten muuttunut sellaiseksi, että sinne on pakko liittyä nähdäkseen kuvat. Jonkun aikaa sitten ainakin omasta mielestäni pääsin selailemaan Pinterestiä ihan ilman liittymistä, mutta nyt oli pakko. Mutta ei haittaa! Tulkaa pyytämään kaveriksi! :)

Laitan tuonne sivupalkkiin Facebookin ym nappien alle napin myös Pinterestille. Ja hei muistakaas, että jos ujostuttaa täällä blogissa kommentoida jotakin, niin käykää kommentoimassa Pipon ytimestä- facebook sivulla!

2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!