keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Aaaapuuuvva!

Oikeen sivupalkin kuvat pomppii noista laatikoista ulos. Yritin laittaa ne uudestaan sinne, mutta kun yritän ladata kuvaa uudestaan, niin bloggeri alkaa valittamaan, että otsikko-kenttää ei saa jättää tyhjäksi?! Miksi sitten tuolla vasemmalla nuo kuvat saa olla ihan rauhassa ilman otsikkoa kuvalle :( Onko teillä muilla tällaisia ongelmia? Pitää varmaan odotella pari päivää, jos tää nyt on vaan joku bugi...

Pahoittelen blogin sotkuisaa näkymää! Mutta en kyllä halua laittaa noille linkeiksi tarkoitetuille kuville vielä erikseen otsikoita...

Mutta tässä odotellessa, että mitä tuolle sivupalkille käy, niin käykääs osallistumassa Silmukan saalistus- blogin arvontaan! ;)

***

Edit: Ongelma ainakin väliaikaisesti korjattu! Bloggerin bugikeskustelupalstalle oli joku kommentoinut samasta ongelmasta ja sain sitä kautta käsiini seuraavan koodin, jonka lisäsin CSS- koodiin. Ainoo vaan että nyt en saa tuon Ravelryn otsikkoa enää pois, kun se vaatii edelleen täyttämään sen otsikko-palkin... Noh jospa tää probleema tästä häviäis kohta. Kunhan blogi näyttää nyt siistiltä ja kaikki toimii :)

Laita allaoleva koodi näin: Bloggerin etusivu --> Malli --> Mukauta --> Lisäasetukset --> Rullaa ihan alas että löydät CSS koodin. Sitten kopioi tuo koodi siihen boksiin ja klikkaa "Käytä blogissa". 

img {
height: auto !important;
max-width: 100% !important;
}

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eli tää onki sit yleisempiki ongelma :O Vitsit ku näit bugeja pitää tulla :(

   Poista
 2. Kärsin samasta ongelmasta. Voisitko linkittää sivun, josta koodin sait? Sisältääkö se myös ohjeen, mihin koodi pitää pistää? Tai voisitko tehdä itse postauksen, jossa homma selviää, jos tällaista ei ennestään ole? Kiitos avusta jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie hain sen bloggerin apucenteristä, ku näin et siel oli muutki ilmotellu samasta ongelmasta. Miul ongelma ratkes niin, että laitoin tuon alla olevan koodin miun CSS koodiin, niih kuvat on oikeen kokosia. Mut tuota otsikointiongelmaa se ei ratkassu :( Oottelen viel et siihe joko löytäsin vastauksen tai sit se korjaantuis itestään.

   Laita allaoleva koodi näin: Bloggerin etusivu --> Malli --> Mukauta --> Lisäasetukset --> Rullaa ihan alas että löydät CSS koodin. Sit kopioi tuo koodi siihen boksiin ja klikkaa "Käytä blogissa". Toivottavasti toimii! :)

   img {
   height: auto !important;
   max-width: 100% !important;
   }

   Poista
  2. Kiitos! Nyt on kuvat oikean kokoiset :D

   Poista
  3. Hieno juttu! :) Nyt vaa ootellaan että korjaavat vielä tuon otsikoimisjutun...

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!