sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Instagrammaillaan! Ja yks vähän isompi juttu...


Pipon ytimestä löytyy nyt tästä lähtien myös Instagramista! Blogin oman Instan löydät nimellä piponytimesta, eli blogin nimi putkeen ilman ääkkösiä. Eikun vaan seurailemaan! :)

Joojoo, jos olisin ajatellut blogin nimeä sillon IHAN loppuun asti, niin olisin valinnut nimen missä ei olisi ollut ääkkösiä. Mutta ei mahda enää minkään.

Instagramille tulee myös tuonne sivupalkkiin nappula muiden yhteydenpitonappuloiden sekaan.


***

Ja sitten se "isompi juttu" mistä tuo otsikkokin jo vähän vihjasi, elikkäs: Aloitan opiskelun! WOHOO! :D ... eiku APUAAAA! :S ... eiku... Noniin joo varmaan hoksasitte tämän olotilan minkä kanssa olen tämän koko viikon paininut. Olen tosi innoissani, mutta samalla tietysti jännitää ja vähän pelottaakin. Olen ollut nyt tähän mennessä kaksi vuotta onnellisesti ihan tosi hyvässä työputkessa ja olen ollut iloinen siitä, että sain töitä heti kun valmistuin edellisestä koulusta. Noh kun kaksi vuotta sitten muutimme tänne Joensuuhun, niin hain sosionomi- opiskelupaikkaa.... Ja sain sen. Päätin ensin lykätä opintoja vuodella, että ehtisin saada vähän rahaa kasaan. Noh sitten vuosi venyi kahdeksi ja nyt olisi aika aloittaa opiskelu, kun kaksi vuotta on pisin aika minkä saa lykätä. Huomenna maanantaina 2.9 tämä alkaa :)


Hirmu innoissani olen ja kyllä tämä jännityskin tästä laantuu, kunhan saan taas opiskelijamoodin päälle :) Olen vaan luonteeltani tällainen stressaajahöyryäjäpanikoija, niin tämä olotila oli ihan odotettavissa :D


Mutta älkää toki purskahtako kyyneliin blogin vuoksi! Blogi kyllä jatkaa ihan normaalia elämistään. Pyrin pitämään saman postaustahdin. Tottakai nyt on enemmän tekemistä iltaisin, kun on koulujuttuja ynnä muuta, mutta ei ne saa kaikkea vapaa-aikaa (eli bloggaamista ja käsitöitä) minulta viedä! Uusi luku alkaa vaan tämän naisenalun elämässä :)

.... Ootan vaan että pääsen tunneilla neulomaan! :'D Kuulemma niin saa tehdä ammattikorkeassa ja yliopistoissa?

.... Ja joojoo, äiti, kävin ostamassa kumin ja kynän. Ja yliviivaustusseja.... Ja lisää hirmu söpöjä kumeja... Ja vähän stabiloita... Ja ja ja ja.... :D Sanotaan näin, että tämä likka on hyvin varustautunut.

12 kommenttia:

 1. Onnea koulun käyntiin :). Mua ahdistaa kun en ehdi toteuttaa enää mitään nyt kun on työt ja lapset hoidettavana :(. Ideoita pukkaa, mutta kun ei saa edellisiä valmiiksi niin ei viiti aloittaa uutta. No ehkä tää jossain välissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)

   Miullaki välillä pää tursuaa ihan liikaa ideoita, mut sit kannattaa kirjottaa ne ylös ja tehä ihan rauhassa kun on aikaa. Työt ja lapset on myös tärkee juttu, mut tietysti pitää osata rentoutuakki välillä ja tehä just sitä mitä ite haluu :)

   Poista
 2. Aivan mahtavaa :) onnea huomiseen koulupäivään !!

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskeluun! :) Itsehän juuri valmistuin tämän vuoden alussa kyseiseen ammattiin enkä ole päivääkään katunut, että valitsin tämän alan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ooooii mahtavaa! Mie oon jo tehny päiväkodissa töitä ja oikeestaan meen tuonne sosionomikouluun hakemaan vähän vielä lisätietoa, mutta päiväkodissa aion kyllä jatkaa. Eihän sitä tietysti tiedä jos siellä mieli muuttuu ja suuntaudunkin muualle :D Noh mutta monta kärpästä siinä kuitenkin tulee yhdellä iskulla :)

   Poista
 4. Onnea tuhannesti opiskelupaikan saamisesta ja onnea myös koulun alkamiseen! :) Ihan mahtava juttu :) Itsekkin olen tuollainen stressaava höyrypää, joten voin kuvitella tunteesi :D

  Instagramia olen vähän itsekkin pohtinut. Ja siis nimenomaan blogin lisäämistä sinne. Onko se helppo käyttää? Pystyykö sieltä kuvat esim linkittämään kyseisiin teksteihin blogissa, siis niihin teksteihin, missä kyseinen kuva esiintyy? Tyhmä kyselee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hehee, noh hyvä etten oo ainut :'D Kiva että joku pystyy samaistumaan miuhun :D

   Instagramia on hitsin helppo käyttää! Ja jos vaan omistat puhelimen missä on suht hyvä kamera ja pääset sillä instagramiin, niin suosittelen kyllä. Miulla on siellä oma henkilökohtainen tunnus, mutta eilen tuli mieleen, että ois hauska tehdä blogillekkin oma :) Ja siis noh pystythän sie siellä laittamaan aina kunkin kuvan kuvatekstiin vaikka sen blogitekstin osotteen, mutta muusta linkittämisestä en tiiä :o

   Ja siellähän saa jaettua kuvan suoraan facebookkiin tosi näppärästi, mutta mie en ainakaan saanu blogin facebookkiin lisättyä instan kuvia. Johtunee varmaan siitä, että blogin facebook sivut on "sivusto" eikä yksityinen henkilö.

   Toivottavasti vähän valasin asiaa, kysy vaan jos tulee jotain kysyttävää! :)

   Poista
  2. Ok, hmm. Tarvii varmaan odotella, että saan hankittua paremman puhelimen. Nykyinen vaikka älypuhelin onkin, niin on sieltä huonommasta päästä ja ohjelmien määrä, mitä puhelimeen saa ladattua on mitätön :/ Mutta kiitos silti vinkeistä! Pistän ne korvan taa tulevan varalta :D

   Poista
  3. Suhteellisen halvalla saat noita vähän vanhempia malleja, kuten esim tuo mikä miullä on, eli Samsung galaxy S 2. Kun kokoajan tulee uusia malleja, niih tietysti vanhemmat mallit halpenee :)

   Poista
 5. Meidän luokalla oli yksi tyttö joka neuloi jokaisella tunnilla, eikä nuo opettajat sen kummemmin siitä sanoneet :D Terkuin Ellu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miusta taitaa tulla meidän luokalla se neulojatyttö :D Ja niih, kun ammattikorkeakoulussa se opiskelu on ihan omalla vastuulla ja jos ei häiriköi muita tunnilla, niin oon saanu semmosen käsityksen et siel voi niissä rajoissa tehä melkeen mitä vaan :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!