tiistai 10. syyskuuta 2013

Ja haastetta!

Sain 11-kysymystä haasteen Diagnoosi: neulontaholisti - blogista, kiitos! :) Tälläkertaa kuitenkin on pakko rikkoa vähän sääntöjä, sillä en laita haastetta eteenpäin. Syystä että vaikka luenkin paljon blogeja, on niillä melkein kaikilla jo yli 100 lukijaa (kun pitäisi olla alle, jotta voisi tämän haasteen saada) ja ne kenelle haluaisin haasteen laittaa ovat jo hetki sitten tämän saaneet. Enkä nyt ehdi etsimään uusia blogeja tähän hätään. Joten vastailen vaan kysymyksiin. Kun löydän muutaman uuden aloittelevan blogin, niin linkitän haasteen sitten heille. (Jos jaksan).

Mutta näihin kymyksiin on niin kiva vastailla :) Ihankun ennenvanhaan ystäväkirjoihin kirjoiteltiin!

1. Mistä kiinnostuksesi neulomiseen lähti?
Noh nimenomaan neulomiseen se lähti virkkaamisen kautta, koska aloin harrastaa sitä ensin. Aika luonnollinen jatkumo siis, joka taitaa tapahtua aika monelle käsityöläiselle :D

2. Harrastatko muita käsitöitä kuin neulomista/virkkaamista?
Askartelua, tuunailua ja kaikenlaista muuta näpertämistä.

3. Keräiletkö jotain? Mitä?
Olen ollut pienestä asti keräilijä. Sillon keräilin pullonkorkkeja, kuulapyssyjen värikkäitä pieniä kuulia, marmorikuulia ja vaikka mitä. Nykyään keräilen kaikenlaista myös: lankoja, elokuvia, askartelusälää, muumiastioita, muumipehmoleluja ynnä muuta.

4. Pidätkö syksystä? Perusteluja?
Nojooooo, oon ehkä enemmän kesäihminen, mutta syksyssä on kivaa se, että illat ei ole vielä niin kylmiä että talvitakkia tarvitsisi vielä ja tähdet alkaa näkyä paremmin syysöinä. Tietysti luonto saa upeat värit ja ilma on raikasta. Syksy on kuitenkin jollain tapaa vähän masentavaa aikaa.

5. Mitä lankamerkkejä suosit/käytät mieluusti?
Katia ja Schachenmayr tekee tosi ihania lankoja. Ostelen aika laidasta laitaan kaikenlaisia ja kaikenmerkkisiä lankoja.

6. Onko joku/joitain "pakko nähdä"- sarjoja TV:ssä? Mitä? 
Tällä hetkellä seuraan Carrien päiväkirjaa ja nauhalta pitäisi kohta alottaa American Horror Story:n katsominen.

7. Käytkö/oletko käynyt esim. neuletapaamisissa/neulekahviloissa tms..? Jos kyllä, niin mitä tykkäsit? Jos et ole käynyt, niin haluaisitko?
Olen käynyt Käsityövakan (yllätysyllätys :D) neuleilloissa. Olen tykännyt kovasti! Kiva nähdä mitä töitä muut tekee ja joskus oppii jotain uuttakin. Kuten esim. että nurjan silmukan voi neuloa ainakin kolmella eri tavalla.... :D

8. Mitä neulot mieluiten?
Tällä hetkellä suosin vielä suhteellisen helppoja ja nopeasti valmistuvia neuletöitä. En tiedä saanko koskaan aloitettua minkäänlaista paitaa tai muuta isotöisempää juttua... Pipot ja huivit rulaa :)

9. Kävitkö marjastamassa/sienestämässä?
En.

10. Tykkäätkö leipoa? Suolaista vai makeaa?
Tykkään. Makeaa ehkä enemmän, mutta sämpylöitä tykkään myös leipoa.

11. Pidätkö kirjaa kulutetusta langan määrästä?
En pidä. En uskalla :D

2 kommenttia:

  1. Ei haasteen eteenpäin laittaminen oo mulle tärkeetä ;)
    Itekki vähän...miten sanoisin..''En niin vakavasti'' ota näitä haasteita, laitan etiäpäin, jos jaksan ;)

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!