perjantai 6. syyskuuta 2013

Kirjakatsaus- videopostaus

Noniin, eka viikko koulua on takanapäin. Ja koska tämä viikko on ollut aika informaatiotäytteinen ja kiireinen, niin en ole blogia ehtinyt päivittää. Mutta NYT odotuksenne palkitaan!

Tämän videon piti tulla jo vähän aikaisemmin ulos, mutta tuli kaikkea muuta asiaa, mistä halusin blogata. Joten älkää välittäkö, kun höpötän tuossa videossa 10'000:sta klikkauksesta, kun sen yli on jo menty jonkun aikaa sitten. Kiitos siitä teille!

Ja joo, älkää myöskään antako sen häiritä, etten vieläkään osaa oikein luontevasti puhua tuolle kameralle :D Mutta hei, ompahan ainakin koomista katsottavaa! :D Ja hei, nyt niistä amigurumeista ja niiden suomenkielisistä amigurumiohjeista kiinnostuneet, tämä kannattaa katsoa!


Videossa näytety kirjat voit tilata näiden linkkien takaa:
Crochet one skein wonders
Easy crochet critters

Huomasin muuten, että haluan vissiinkin kuullostaa vähän virallisemmalta noissa videoissa, kun Etelä-Karjanlan murretta ei oikein kuulu. Noohhh, saattepahan kaikki selvää mitä puhun :D Oikeesti siis puhun paljon enemmän murteella.

10 kommenttia:

 1. Olipas taas kiva videopostaus :) Tuo jälkimmäinen kirja tuntui tosi kiinnostavalta ja monipuoliselta :) Ja amigurumikirjan amigurumit näytti super söpöiltä! :) Varsinkin se mursu <3 aaaw :D kiitos kirjavinkeistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Eikun tilamaan siitä ;D Kiva kuulla, että näistä tykätään, taidampa siis tehdä tämmösiä kirjakatsauksia lisää :)

   Poista
 2. Ekan kerran katsoin tällaisen videoipostauksen ja oli oikein hauska :) kiitos paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos oli! Tarkotus oliskin saaha vähän pientä huumoria näihin, että saisin ihmiset hymyilemään :) Mukava kuulla <3

   Poista
 3. Silmukan ytimestä haasteeseen on vastattu :)

  VastaaPoista
 4. Sinulle pukkaa haastetta blogissani ;)

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!