lauantai 28. syyskuuta 2013

Nörtti täällä hei!

Hei jos olette huomanneet, niin Blogger on alkanut vaatia otsikkoa noihin sivupalkin pikkukuviin ja gadgeteihin. Eli siis jos haluat laittaa sivupalkkiin vain kuvan ja ehkä linkin, mihin se kuva johtaa, niin (ainakin minulla) Blogger ei anna tehdä niin, vaan vaatii kuvalle otsikon. No en muuten varmana halua laittaa otsikkoa noiden kaikkien kuvien päälle! Ihan pöhkön näköistähän siitä tulisi!

Noh sitten asetin silmälasini paremmin nenälleni ja sukelsin netin ihmeelliseen maailmaan. Varsinkin Bloggerin apukeskustelupaneeliin. Sieltä syövereistä sitten löysinkin tämän sivun joka antaa helpon korjausvinkin tähän ongelmaan!

Eli siis jos Blogger alkaa vinkumaan otsikkoa sivupalkin gadgeteille, niin kirjoita otsikon paikalle tämä lyhyt koodi:

<!-- -->

Tuo koodi ei siis tule näkymään blogissasi, vaan huijaa Bloggeria, että kuvalla mukamas olisi otsikko, thihihi :D

Toivottavasti tästä oli apua! Ajattelin tehdä äkkiä tästä päivityksen, jotta teidän muiden ei tarvitse repiä harmaita hiuksia päästänne tämän takia :D

34 kommenttia:

 1. Kiitos tuhannesti ratkaisusta ongelmaan :) tänään nimittäin juuri huomasin tän ongelman,alkoi tosiaan ärsyttää laittaa otsikkoa sivukuviin...

  VastaaPoista
 2. Kiva tietää! Itse nimeltään vasta vaihdoin päivitetyn kuvan pärstästä, ihmettelin kun alkoi vaatia otsikkoa vaikka ennen ei ole ollut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ite kans alko ärsyttää ku en todellakaan haluu noihin kaikkiin pikkukuviin laittaa otsikkoa :D Niiden on tarkotus olla vaan linkkeinä :) Mut hyvä kun oli apua! :)

   Poista
 3. Mulla ei oo vielä tota vaatinut, mutta hyvä tietää jos alkaa vaatia. Mua ärsyttää se, että useimmilla sivuilla (omilla ja muiden) ei näy noi lukijat enää :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää taitaa ollakki sit et joillaki toimii joku ja joillaki ei :O höh, ompas outoo! Kannattaa laittaa palautetta Googlelle sielt Bloggerin etusivulta. Tai sit käyä tuolt apukeskustelusta kattoo et löytyiskö sielt korjaus. Ompa kurjaa :(

   Poista
 4. Kiitos ohjeesta! Meenkin heti muokkaileen blogin otsikkoasetuksia! :)

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos tosi paljon! Oon jo pari viikkoa tutkinut tätä asiaa löytämättä toimivaa konstia - paitsi nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kuulla että miusta oli apua :) Ole hyvä!

   Poista
 6. Mä tänään muokkasin blogini ulkoasua ja törmäsin tähän ärsyttävään juttuun.. Kiitoksia sun ja tän sun vinkin niin ei tarvi lisäillä rumia otsikoita ! :D Kiitos tuhannesti!!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä, täytyy testata koodia kun seuraavan kerran päivittelen kuvia.

  VastaaPoista
 8. voi mega aamen ja kiitos tästä ihan sairaasti!!! :--) Toimii jeeee

  VastaaPoista
 9. Kiitos, laitan heti kokeiluun. Todella hankalaa muutenkin sieltä bloggerin apu sivuilta mittään ettiä kun ovat suurimmaksi osaksi englanniksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, miulla onneks tuo enkku sujuu niih itelleni se ei oo ongelma. Mut mie kyllä laitan tänne blogiin aina vinkkejä, jos huomaan että tulee joku ongelma ja löydän siihen ratkasun. täältä voi sitten suomeks lukee :D

   Poista
 10. Oi kiitos paljon vinkistä!
  Johan tätä pari päivää pähkäilin ennen kun tänne löysin. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos, samaa mietti hän muutama päivä sitten :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Sini, tästä oli hirveesti apua! Mulla tuli tää eteen tänään kun huomasin, että yksi sivupalkin "napeista" oli eri kokoinen kuin muut, ja kun fiksasin oikeankokoista tilalle niin alettiin vaatia otsikkoa. Joo en varmaan laita yhteen otsikkoa kun muissakaan ei oo! Kiitos siis, pelastit mun aamun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, hirmu kiva kuulla! Hyvä, että löysit tänne ja sait asian kuntoon :)

   Poista
 13. Kiitos Sini! Olet kyllä aarre, olin juuri menettää hermoni kunnes googlettelin ohjeesi luokse.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun löysit! Ja hienoo kuulla, että tää löytyy Googlen kautta kans :D

   Poista
  2. No ainakin mutkan kautta, olit jollain koodailu-ohje-sivulla antamassa linkkiä tuohon ohjeeseesi siellä mihin googlesta ensin eksyin asiaa pähkäilemään.. =)

   Poista
  3. Aaa nonii! Noh hyvä et jotaki kautta löyty :D

   Poista
 14. Oijoi! :o Kiitos paljon tästä, oon pähkäilly tätä niin kauan, kun kaikkiin kuviin yms. piti laittaa otsikot .. KIITOS !

  VastaaPoista
 15. Näin kuukausien päästä muistin että sulla oli täällä joskus tää vinkki ja palasin etsimään sitä. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä et löyty! Ite palaan tähä kans ain monta kertaa kopioimaa ton :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!