sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Silmukan ytimestä- haaste 9/2013

Hirveää tunkua ei viime kuun haasteeseen ollut, mutta ei se mitään. En itsekkään keksinyt silmälaseista kerrassan MITÄÄN askarreltavaa tai neulottavaa tai mitään muutakaan. Yritin kyllä pähkäillä, mutta ei tullut inspiraatiota. Noh ideanahan onkin, että tämä on erittäin rento haaste, joten paineita ei ole, vaikka olisikin ilmottautunut ja ei saisikaan valmiiksi! :)

Vaikka itse olin nyt laiskuri, niin ei se tarkoita että muut olisivat! Valmiiksi työnsä saivat nämä bloggaajat:


Mutta nyt taas tämän kuukauden aiheen pariin.


Syyskuu alkoi jo ja syksy alkaa pikkuhiljaa tekemään viileää tuloaan. Kuitenkin myös syksyllä vielä luonnossa on kaikenlaista kuhinaa ja kasvamista käynnissä.

Tästäpä inspiroituneena keksimme Silmukan saalistajan kanssa, että tämän kuun aihe on sienimetsällä! Eikun vaan jälleen inspiroitumaan! :)

Luethan säännöt hyvin, sillä niihin on tullut pari lisäkohtaa loppupäähän! :)


Säännöt lyhyesti:

 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin jos valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!

8 kommenttia:

 1. Unohdin kokonaan tuon toisiin haasteisiin osallistumisen sallimisen. Lainasin sen siis suoraan tuosta sun tekstistä, jos ihmettelet :D Kiitos muistutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullaki oli muistilappu pöydällä :'D Muistutetaan toinen toisiamme :))

   Poista
 2. Tähän voisi vaikka tarttuakkin, katostaanpas jotain syntyy.
  Ainkin lähden sienikurssille loppuviikosta :D

  VastaaPoista
 3. Eksyin FB:n ja Ravelryn kautta tänne ja hitsi, on kyllä niin kiva haaste että täytyy ihan osallistua! eponas.blogspot.fi on osoite josta tuotos tulee sit löytymään (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit tänne! :D Tervetuloo vaan! Lisäilen siut listalle. Eikun vaa inspiroitumaan :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!