maanantai 2. joulukuuta 2013

ÄÄK! Joko se on joulukuu?

Nonnii täältä tullaan nyt vähän myöhässä, mutta sain vasta lauantaina tähän tarvittavat viimeset palaset, niih on vähä tiukille menny että sain tehtyä. Tässä olisi nyt kuitenkin ikuinen joulukalenteri, josta olen ihan pirun ylpeä ottaen huomioon, että ompelutaitoni eivät ole kovin kummoiset.

Tästä siis lähdettiin:Käsityövakasta ostettu enkelikalenteri, jossa on siis tuossa alapuolella luukut mitkä pitää ommella niille varattuihin paikkoihin. Eurokankaasta taasen löysin ihan täydellisen ja juuri tuohon sopivan taustakankaan. Tän taustakankaan lisäksi silitin sisälle vielä tukikankaan.

Ja monen tunnin tukikankaan silittämisen jälkee ja noiden pirun luukkusen näpräyksen jälkeen tulos on tämä:Ei vitsit että oon ihan onnesta soikeena! Nyt on jotakin mitä voi ylpeydellä jättää omille lapsilleen muistoksi. Tuo kyllä vielä tarvitsee vinonauhaa noihin reunoihin viimeistelemään ne, mutta isoin työ on nyt tehty.

Ja tässä demonstraatio, miten nuo enkelin helmassa olevat taskut piti vääntää:


Mutta tätä oli loppujenlopuksi tosi mukava tehdä! Tekisin kyllä toisenkin, mutta ehkäpä se saa odottaa ensi jouluun... Nyt pitäis keksiä täytettä noihin taskuihin. Johan sitä saa jo kolmannen luukun avata huomenna! Noh onneks seuraavina vuosina on sitten kalenteri jo valmiina.


12 kommenttia:

 1. Oi kuinka hieno! :) Itsetehty joulukalenteri on kyllä niin ainutlaatuinen juttu! Viime vuonna tein Pikku-E:lle oman joulukalenterin ja kyllä kannatti :) Tänä vuonna joulukalenteri täyttyi pikkuautoista ja poika on molempina aamuina ollut aivan täpinöissään, että mitä sieltä kalenterista paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kuullostaa hauskalta! :D Jooh, kyllä tämän jätän ylpeenä omille lapsille sit joku päivä :)

   Poista
 2. Niin ja kyllä sulta ompelutaitoa löytyy, sen verran on komea! :) Hienoa jälkeä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi upea kalenteri. <3 Voin kuvitella että on ollut suuri vaiva, kun en itsekään ole ompelukoneen kanssa aina parhaita kavereita. Mutta lopputulos palkitsee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja niimpä! En aatellu että saisin tätä edes tehtyä, mut loppulenlopuksi tätä olikin hirmu kiva tehdä. Eikä ollutkaan niin vaikeeta kun luulin :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttava kalenteri! :)

  VastaaPoista
 5. IHANA! Tee mulle ensi jouluksi tuollainen? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Haha, joo jos hinnasta sovitaan :'D Noeeii tätä oli oikeesti ihan kiva tehdä. Kyllähän sitä vois siullekki tehä ;)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!