maanantai 9. joulukuuta 2013

Ostoksia ja stressittömyyttä

Onneksi ei ole ongelmaa, että en meinaisi keksiä mitä blogiin kirjoittaisin. Kuvavarastossa on kerääntyneenä aika paljon juttuja, joista saa ihan omia postauksia tehtyä. Onneksi ne ovat sellaisia, että niistä voi kertoa oikeastaan milloin vain. Parempi näin päin, kun että pitäisi stressata siitä, ettei ole mitään kirjoitettavaa tänne :)

Mutta tässä nyt ihan tuore tämän päivän juttu. Kävin Prismassa ostoksilla:

Ostin uusimman Sply Crochet -lehden ja pari kerää Novitan Neon -lankaa. En ole tuohon lankaan missään muualla vielä törmännytkään.


Vyötteessä oleva mallikauluri on ainakin kivannäköinen.

Simply Crochet -lehden mukana tuli kalenteri!


Hirmu söpön näköinen ainakin päällepäin. Arvata saattaa, että tämmöinen ilmaiskalenteri ei varmaan ole kovin kummoinen sisältä...
... Mutta ei sen kyllä tämän kummoisempi tarvitse ollakkaan. Tykkään, että on paljon tilaa mihin kirjoittaa.


Lisäksi päivien kohdalla on pikkuisia tekstejä ja muistutuksia.

Ja jokaiselle viikolle on oma käsityötavoite tähän tyyliin:Tuo simply Crochet olisi kyllä kiva tilata itselleen, mutta en oikein osaa tuolta merten yli lehtiä tilata.


12 kommenttia:

 1. Mulle on tullut Interweaven knits ja crochet, kumpaakin yksi jakso. Helppoa oli tilata vaikeampaa peruttaa, lopuksi se meni kuitenkin siihen että mulle tuli pari lehteä yli ja pistin sähköpostia että en aio kyllä maksaa kun en ole tilannut ja kesti todella kauan että ne vastas takaisin. Lopulta kävi niin että sain pitää lehdet enkä joutunut maksamaan ja tilauskin onneksi loppui. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, nokun miekin oon kuullu vähän että saattaa olla tosi vaikeeta selvittää asioita, jos tulee jotain häikkää tilauksessa :O Noh siun kohalla onneks kävi hyvin, tai oikestaan TOSI hyvin kun sait ilmasia lehtiä :D

   Poista
 2. Mie tilasin joskus Bead&Button -lehteä. Lehden tilaaminen oli helppoa, mutta ainut harmitus siinä oli se, miten täyteen amerikkalaiset käsityölehdet tunkee sivunsa täyteen mainoksia! :/ En sitten tiedä, että onko näin muidenkin lehtien kohdalla jotka siellä päin ilmestyy, mutta minuu tuo jäi silloin kyllä harmittamaan aika isosti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, nuissakin on jonkun verran mainoksia ja ohjeita sais olla kyllä vähän enemmän, mutta muuten tykkään noista Simply Crochet ja Simply Knitting lehdistä :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihania vinkkejä :) Miltäs tuo lehti sisältä näyttää? Voisitko ottaa siitä vähän kuvia? Millaisia ohjeita sisälsi? Ihanan näköistä tuo lanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten kyllä voisin ottaakkin vaikka pari kuvaa, mut haastaakohan ne miut sit oikeuteen tai jotain ku tuo lehtihän on muoviin pakattu? Jos sie osaat vastata tähän niih sit uskallan ottaa pari maistiaiskuvaa :D

   Mut siis tuossa lehdessä oli tietysti aika paljon jouluohjeita. Muunmuassa tuohon kannessa näkyvään lakkiin ja niihin sopiviin kämmekkäisiin oli ohje. Ja sitten noihin oikeessa yläkulmassa näkyviin japanilaistyylisiin nukkeihin oli ohje. Oli vähän ehkä tylsä lehti tälläkertaa, mutta tuo kalenteri on ihan mahtava :)

   Poista
 4. Kiva kalenteri tuossa ohessa, nuo viikko haasteet oli kivoja :) ja tuo novitan lanka näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin innostuin tuosta kalenterista :D Saas nähdä mitä tusota langasta keksin!

   Poista
 5. Toi lanka iski muhunkin. Ihanaa! Näin sen reilu viikko sitten Npvitan fb-sivuilla ja sitten piti lähteä siltä istumalta kaupoille sitä hakemaan. Ostin sitä oranssina. Saa nähdä mitä syntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en vielä tiedä että mitä tuosta tekisin, mutta tuo vyötteen kauluri ehkä houkuttelisi :) Se oranssi oli kanssa kiva! Mietin vähän aikaa tuon keltasen ja oranssin välillä :)

   Poista
 6. Aika veikeän näköistä tuo lanka :) Sain muuten haasteen valmiiksi http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/12/silmukan-ytimesta-haaste-122013-lahja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, saas nähdä mitä tuosta keksin :) Ja hei jes! Käympäs katsomassa ;D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!