maanantai 16. joulukuuta 2013

Herne nenässä...eikun pussissa!

Tein hernepusseja tädilleni, joka on perhepäivähoitaja. Häneltä tuli siis toive, että jos ehtisin jossain vaiheessa väsätä pari hernepussia hoitolapsille. Noohh, innostuin vähän ja niitä tulikin enemmän kun pari:


Oon ihan älyttömän surkee piirtämään, joten tein pussien toiselle puolelle numerot 0-9 ja toiselle puolelle piirsin jotain yksinkertaisia kuvioita luvun verran.

Ja yhteen pussiin tein vielä aakkoslaulun:


Kangas löytyi Käsityövakasta ja kangastussit omasta takaa. Kyllä oli täti onnesta soikeana, kun vein nämä.Pakko oli kokeilla tehdä Gif-animaatiota taas! :D

4 kommenttia:

 1. No jopas on oikein ihania hernepusseja. Hauska idea tuo että itse piirtää, eikä kankaan välttämättä tarvitse olla jokin kuviokangas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tuo kangas oli just sopivan tuntusta hernepussikankaaks ja oli vielä niin pirtsakan väristäkin niih aattelin sitten, että kyllä mie nyt jotain saan piirrettyy noihin :D

   Poista
 2. Tosi ihania :) lapset tykkää ihan varmastii!

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!