tiistai 31. joulukuuta 2013

Mietteitä kera muumien

(Kuvat on otettu ympäri meidän kämppää kun metsästin muumeja.)

Sinne hujahti taas yksi vuosi. Lapsena sitä ihmetteli, että mitä ne aikuiset aina päivittelee sitä, kun aika menee niin nopeasti ohi. Noh nyt ymmärrän mitä ne päivitteli.


Pipon ytimestä-blogihan alkoi siis tämän vuoden tammikuussa. Olin jo jonkun aikaa pohtinut oman käsityöblogin aloittamista, enkä tosissaan uskonut, että tästä tulisi ihan täyspäiväinen harrastus!Bloggaaminen on kyllä vienyt miut ihan mukanaan. Ja iso innostuksen lisääjä on tietysti se, että näkee ja kuule, että ihmiset lukee blogia! :)Siitäpä siis iso kiitos teille kaikenkarvaisille lukijoilleni <3 Kyllähän tätä blogia varmaan omaksi iloksekin kirjoittelisi, mutta aina on kivompi saada kommenttia muilta ja nähdä, miten itsekin inspiroin muita.


Olen myös itse tyytyväinen tähän miltä blogi näyttää tällä hetkellä. Ihan miun näkönen. Tosin tää kirjotuskieli tuottaa välillä oikeesti ongelmia, kun meinaa kokoajan tulla tätä karrrrrjalan murretta, mutta haluisin kuitenkin kirjoittaa niin, että tekstiä ymmärtäisi kaikki :D Tää on nyt tämmöstä karjalan murteen ja kirjakielen sekotusta.


Kuten olette varmaan huomanneet, en ole blogiin purkanut henkilökohtaista elämääni kovinkaan paljoa. Ei sillä, että elämässäni nyt jotain kauheaa draamaa tai muuta hirveesti tapahtuisi (miulla on aika perustylsää arkea vaan), mutta haluan vaan jakaa tänne kaikenlaista kivaa ja mukavaa.Aion kyllä kertoa täällä jos joskus saadaan poikakaverin kanssa oma koti ym, mutta kun eipä tällä hetkellä oikeastaan ole mitään elämästä purkamista, jota tartteis tänne kirjottaa :)


Ja tällä hetkellähän tämä on kovasti käsityöpainotteinen blogi. Saas nähdä tuleeko uusia ulottuvuuksia blogin iän karttuessa. Todennäköisesti. Tästäkin saattaa tulla jossain vaiheessa remonttiblogi, mammablogi tai joku muu. Mutta eiköhän käsityöt kuitenkin siellä pohjalla silti pysy :)


Olen saanut blogin kautta myös paljon uusia tuttavuuksia, joista olen erittäin iloinen <3 Tykkään kovasti tutustua uusiin ihmisiin ja tietysti saman harrastuksen kautta tutustuminen on entistä helpompaa! Ihan mahtavaa!Mutta eipä tässä auta muu kun aloittaa taas uusi vuosi ja ottaa se lämmöllä ja innolla vastaan. Kiitokset vielä teille kaikille ihanille tyypeille ketkä täällä hengailette <3

JA HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE!8 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva nähä ihan livenäkin! Olit just semmonen mitä olin kuvitellutkin :) Seuraavan kerran ku tuut ni otetaan uusiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, jeee :D Ja samat sanat! Ilmottelen kyl ku tuun taas sinnepäin :) Oli iha huippuu nähä!

   Poista
 2. Ihanan paljon kaikkia Muumi -juttuja ! :3 Haisuli pehmo oli aika söpö :D

  VastaaPoista
 3. Voi tätä MUUMIMANIAA!
  Tiedän erään joka olisi NIIIIIN vihreä kateudesta just nyt =D
  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle!
  Jatkahan samaa mallia, loistoblogi sulla kyllä!
  Tätä on mukava lukea =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhaaa :DDD Ja kiitos kiitos kiitos kooooovasti! :) Samoin siulle myös hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 4. Voi minä tykkään muumeista myös kovasti. Ja siis anna murteen olla, elä vain pois opettele :) musta on ainakin ihanaa kun ihmiset puhuuu tai kirjoittaa omalla murteellaan!
  Onnea blogille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, jooh kyllä annan sen ainakin jonkun verran olla :) Ois vaan hassun kuulosta muiden lukea, jos ihan täydellä karjalan murteella täällä kirjottelisin :DD Ja kiitos! :)

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!