perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivässä on kyllä ihana tunnelma. Vähän niinkun jouluaattona. Itsenäisyyspäivänäkin tuntuu, että kaikki ihmiset ovat jotenkin tosi rauhallisella mielellä, kaupat on tietysti kiinni ja muutenkin koko maa tuntuu olevan semmosen hartaan fiiliksen alla. Kyllä tykkään!

Tässä vielä hehkutusta joulukalenterista, jonka edellisessä postauksessa esittelin.


Nyt se siis pääsi onnellisesti seinälle toissapäivänä, kun sain vinonauhasta ommeltua siihen ripustimet. Täytin sen nyt tylsästi vaan suklaalla, kun en nyt tähän hätään ehtinyt mitään jännempää keksiä.

Ja mitäs itsenäisyyspäivän luukusta tietysti löytyy?


Isänmaallista suklaata tietysti. Muissa luukuissa onkin sitten Dumleja tai pieniä patukoita.


Mietin kalenterille sellaisen paikan, että nuo taulukoukut voi hyötykäyttää myös silloin, kun kalenteri ei ole seinällä. Paikaksi valikoitui meidän keittiön tyhjä seinä. Muilla seinilä ei oikein ollut tilaa/tarpeeksi fiksua kohtaa johon kalenterin olisi voinut laittaa.


Vähän vino kuva...Tai sitten kuvaaja oli vinossa :D Mutta nyt on kiva kun voin tuohon seinälle laittaa pari pientä taulua vierekkäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!