torstai 5. joulukuuta 2013

Eikö etsintäpalkki toimi?

Muistathan, että ennen kuin alat lisäämään uusia HTML koodeja varsinkin silloin, kun lataat muualta kuin bloggerin omilta sivuilta, niin suosittelen blogisi varmuuskopiointia! Ohjeet varmuuskopiointiin löydät täältä. Kysykää jos tulee jotain ongelmaa. Blogin varmuuskopiointia kannattaa muutenkin harrastaa vaikka jokaisen postauksen jälkeen.

***

Heiii nyt löysin ratkaisun joitakin bloggaajia vaivanneeseen ongelmaan! Elikkäs siis jos bloggerin oma hakuwidget ei toimi, niin käykää lataamassa täältä uusi *klik klik*. Tuo on siis ihan samannäköinen hakupalkki kun tuo Bloggerin oma.

Toimi näin:

1. Klikkaa sivulla olevaa "Add to my blogger" painiketta.

2. Jos haluat, voit muuttaa tämän widgetin otsikkoa. Sieltä tulee oletuksena "Search", mutta voit laittaa siihen minkä tahansa sanan, jonka haluat otsikoksi. Lisäksi jos haluat, niin voit myös määrittää mitä siinä nappulassa lukee. Jos haluat siihenkin oman tekstin, niin avaa "muokkaa sisältöä"- kohta siltä sivulta. HTML koodi avautuu, jolloin pääset kirjoittamaan melko lopussa olevan "GO"-sanan tilalle minkä tahansa sanan, minkä haluat sen hakunappulan sanan olevan.

3. Sitten klikkaa "Lisää widget"-nappia.

4. Älä säikähdä, jos se ilmoittaa, että "Nyt tuli virhe", koska näin se ainakin teki minulle. Widget lähti kuitenkin toimimaan ihan normaalisti.

5. Nyt pitäisi hakupalkin olla blogissa ja sen paikkaahan voit siirtää "ulkoasu" työkalussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!