sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Neulojien yö

Osallistuin ensimmäistä kertaa neulojien yöhön. Pakko kyl sanoo, et oli vähä hankalaa seurata facebookista ja sielt blogista kokoaja et missä tapahtuu ja mitä tapahtuu. Joistaki nettikaupoista oli myös vaikee löytää niitä tarjoustuotteita. Ne kaupat missä oli oma "Neulojien yö" kategoriansa, oli selkeitä.

Mie kävin jo hyvissä ajoin kattoo siitä osallistujalistasta ne kaupat mitkä on mukana, ja kävin kaikkien nettikaupat läpi. Karsin sieltä sit pois semmoset tylsän näköset tai mis ei ollu oikee miulle mieluisia lankoja ja jätin auki välilehtiin miun lempparit. Näiden kauppojen tarjouksia sitten seurailin tiiviimmin.

Ja tähän taas pakko todeta että olin aika pettyny monen kaupan tarjouksiin. Ihan selvästi joissaki paikoissa oli tarjouksessa semmosii hyllyjen perältä ja korien pohjalta kaivettuja keriä.

Noohhh, vaikka mie en meinannu pysyy tarjousten perässä ja koko juttu oli omasta mielestäni vähän sekava, niih sain mie kuitenki jotaki tilattua.


Tilasin nimittäin Käsityövakasta! Tiesin että tää miun rakas lankakauppa on mukana tässä yössä, joten kyttäilin tietysti tosi kovasti et mitä sinne sivulle tulee tarjoukseen. Käsityövakasta kun tiesin, et tuleepa sinne melkein mitä vaan, niin todennäkösesti tykkään siitä langasta.

Ja joo, nyt työ ootte sellain "Miks sie hömelö tilasit Käsityövakasta, vaik se kauppa löytyy siun kaupungista?" Noh siks, että sain nyt nettikaupasta tarjoushintaan nää tavarat ja pystyin hakee ne putiikista ilman postikuluja. Miun mielestä siis tein aika fiksusti ;)

Mut nyt katotaas vähä tarkemmin että mitä tilasin.


Tilasin kauluripaketin, johon kuuluu kaulurin ohje, sekä siihen tarvittavat langat. Tuo kaulurin malli on nätti ja tää on tosi käteväkin, kun tuon reunan saa tuolleen taitettua, tai napeilla kiinnitettyä ylös lämmittämään paremmin. Lisäks tää lanka on taas iha mahtavan väristä! Ja merino on lämmintä ja kivaa neuloo.


Ja sitte tilasin tämmösen raikkaan värisuoran Cataniaa. Tykkään tuosta langasta iha kympillä ja kesäks on tullu ihanii uusii värei (kuten toi keskellä oleva vihree) mut en tiiä et mitä tästä tekis! Miulla on tätä varastossa jo pari kerää, kun nää värit yksinkertasesti vaan huutaa ostamaan! 


Tästä Cataniastahan tein viime kesänä lierihatun, josta tykkään kyllä kovasti, mut en ehkä tarvii niitä kymmesessä eri värissä. Pitää alkaa ettii jonkun kesäpipon ohjetta tai tehä näist ehkä jotain liinaa tai...? Heittäkää ideoita jos keksitte!

Ja sitten vielä tää loppuhuipennus...


Kaikkien Käsityövakasta ostaneiden kesken arvottiin 50 euron lahjakortti. Meinasin pyörtyä kun sain viestin et mie olin voittanu sen! Ei jumankekka, nyt pääsen ehkä toteuttamaan yhen haaveen, johon ei oo aikasemmin oikein ollu rahaa ostaa niit lankoja. Oon iha täpinöissäni tästä!



21 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä lankoja kyllä! Mä ehkä käyttäisin noita lankoja joihinkin virkkausprojekteihin, esim Happypotamus vai mikä sen nimi nyt olikaan, se virkatuista palasista koottu virtaheponen :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia. Onneksi olkoon lahjakortin johdosta!

    VastaaPoista
  3. Ihanan värisiä lankoja kaikki! Ja onnea voitosta! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania lankoja! Kyllä minäkin sitten vuoden kuluttua, kun Lankalaihikseni on ohi, valvon Neulojien yön ja ostelen lankoja. ;) Onnittelut lahjakortista, mahtava juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en ees viiti alottaa lankalaihista ku tiiän et ei se kuitekaa onnistu :D Ja kiitoksia! :)

      Poista
  5. Vautsi! Tuo lahjakortti on kyllä varmasti ollut kiva yllätys! Ja kivan näköisiä lankoja olet löytänyt. Itsekin vähän silmäilin neulojien yön tarjontaa, mutta tilaamatta jäi. Tosin meillä oli täällä onneksi neulojien yön etkot yhdessä kahvilassa, se lieneen oli parasta koko yössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten mahtavaa! Käsityövakassakin ois muuten varmaan ollu jotaki yöneulomista tai muuta, mutta kun omistajan piti seuraavana päivänä jaksaa herätä taas palvelemaan asiakkaita niih ei voinu järjestää yöneulojaisia :( Tuommoseen ois kyl kiva osallistua! :)

      Poista
  6. Oi mitä ihania värejä oot bongannu :-)
    Onnittelut arvontavoitosta. Ihan mahtavaa :-)

    VastaaPoista
  7. Mäkin osallistuin ensimmäistä kertaa neulojien yöhön ja pakko myöntää, että tilasin semmoisesta liikkeestä, jolla oli selkeästi neulojien yön oma sivu verkkokaupassa, kivat langat ja tarjoukset. Olin vähän hämmilläni, kun jotkut verkkokaupoista olivat todella epäselviä, eikä neulojien yön tarjouksia meinannut löytyä. Lisäksi ihmettelin viiden sentin tarjouksia... en tarkoita, että pitäisi melkein ilmaiseksi myydä, mutta joillakin oli sellaisia tarjouksia, joita ei tarjouksiksi voinut edes kutsua.
    Mutta muutamia kivoja lankoja löysin, itselleni ihan uusia tuttavuuksia. Sullakin näyttäis kivoja värejä olevan tuossa :) kuvia sit vaan, kun oot jotain tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, hyvä tietää etten ollu ainoo hämmentyny ruudun ääressä :D Tosiaan, miultaki karsiutu monta kauppaa pois just sen epäselkeyden takia ja just tommosten iha hölmöjen ja mitättömien tarjousten takia. Kyl miun mielestä pitäis ainaki -10% olla hinnasta pois tai jotaki sinnepäin. Mut hyvä et löysit itelles kans! :) Ja tokihan mie kuvia laitan, pitää vaa ekana keksii ainaki noille Catanioille käyttötarkotus :D

      Poista
  8. Onnea lahjakortista!! Ihanaa! :)

    VastaaPoista
  9. Ihania lankoja! Minäkin tykkään Cataniasta. Kivaa neulottavaa ja kestävää pidettävää. :) Tein sille joskus jopa ohjeenkin, Ammoniumkloridi-pipon. :) Ehkä voisi näin neljän (!) vuoden jälkeen laittaa itsekin sen puikoille ja testata, onko ohje mistään kotoisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä :) Ooohh miun pitää käyä kurkkaa toi ohje! Joku kesäpipo ois kyl ihana tehä, mut en oo löytäny kivaa ohjetta viel :(

      Poista
  10. Haa, lisää spämmäystä täältä! Haastoin sinut! http://neuloojapurkautuu.net/2014/02/24/nyt-kylla-otan-ja-haaste/

    VastaaPoista
  11. Oih miten ihania värejä! Ja selkeesti itsellä ihan liian kauan viimesimmästä Käsityövakassa vierailusta ;D Onnea lahjakortista! Ihan varmasti tulee tarpeeseen. :)

    VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!