tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kämpän esittely vol 3.

Yksi aihe oli esitellä lempikohta kämpässämme. Noh tietysti sohvan nurkka on paras, koska siellä neulon ja virkkaan, mutta se olisi ollut tylsä kuvata. Toinen paikka missä vietän eniten aikaa on...


...Oma tietokonenurkkaukseni :) Olen yrittänyt tehdä siitä mahdollisimman viihtyisän, vaikkakin pöydillä pyörii kokoajan keskeneräisiä askartelujuttuja ynnä muuta, mutta suht siistinä olen saanut tämän pidettyä. Kyselkää jos haluatte tietää mitä kuvassa tarkemmin on, saatan ehkä paljastaa ;) Tuossa nimittäin näkyy muutama juttu mistä kerron kyllä lisää tulevaisuudessa ja pari juttua on mitkä pitäisi tuunata ja esitellä sitten täällä :)

Pöytään liittyy myös meikäläisen muistilappuhimo. Sain nimittäin eräältä ystävltäni aiheeksi kuvata työpöytä silloin, kun se on "normaalikuosissaan" eli täynnä muistilappuja :D Minut tunnetaan kaveripiirissä varhaisdementikkona (en siis oikeasti sitä sairasta, mutta omaan todella huonon muistin). En varmaan muistaisi laittaa aamulla vaatteita päälle ellen niitä olisi edellisenä iltana laittanut sängyn viereen odottamaan.

Tässä siis tietokonepöytä muistilapuilla kuorrutettuna:


Eikä tämä ole vielä edes paha! Pitäisi ottaa tämä kuva jouluna tai muuna "sesonkiaikana" kun tulee paljon kaikenlaista muistettavaa, niin meinaan hukkua näihin lippulappuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!