perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kesälomakuvia part four

Viimeiset kesälomakuvat tulee tässä. Mentiin siis loman lopuksi käymään Kolilla ja viimeinen yö oltiin lomakeskus Huhmarissa. Mahtava kesöloman päätös oli kyllä :)

 Kolin maisemahissi. Oltiin aika korkeella ja tuossa ei ollut muutakun semmonen kaide turvana, mikä on monissa huvipuistolaitteissa.

Hitsi kun tän kuvan sais jotenki 3D-versiona, olis aika kuumottava:

 Ja Ukko- Kolin huipulla!

Tässäpä vielä ostoksia, joista olen erittäin iloinen:

Viiksipeili Bijou Brigittestä

Maailman söpöimmät lasinaluset Kuopion Puijon tornin putiikista

(Vihdoin ja viimein!) Ukulele Jyväskylän Musikantista.
Soitan siis kitaraa ja olen jo pitkään haaveillut ukulelesta, nyt kun kitaran hallitsen jo suht hyvin. Ja sain vielä sinisen <3

Ja tämän reissun hauskin ostos, eli mökötyskivet Kolin Sokos-hotellin putiikista :D Oli pakko ostaa kaksi, että saan ne vierekkäin muodostamaan "mökömökö" kun se kuullostaa hauskalta. Turisteillehhan nämä on varmaan keksitty, mutta ihan sama! Näihin tuli käyttöohjeetkin:

Mökötyskivi
"Kun sinua oikein "hatuttaa" ota kivi käteesi ja puristele sitä. Huomaat kuinka se alkaa helpottamaan oloasi. Kiven antama myönteinen energia tulee kaksi miljardia vuotta vanhasta Nunnalahden vuolukivestä, jota kutstaan myös ihmekiveksi sen ainutlkaatuisten ominaisuuksien vuoksi.
Ajan myötä, jos kivellä on paljon käyttöä, se muotoutuu ihanan silkinsiloiseksi, jota haluaa pyöritellä vaikka ei aina olisikaan tarvetta.
Vaikka olenkin kivi, en sovellu heitettäväksi.

4 kommenttia:

 1. Mökötyskivi idea on aivan loistava. Täytyypä avata silmät tuolla luonnossa liikkuessa, sopivan kiven tullen noitahan voisi tehdä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voiskin :) Nuo oli vaan pakko ostaa, kun oli niin söpöt :'D Mut ei tosiaan hassumpi idea olis tehdä itsekin ;)

   Poista
 2. mie tartteisin ehkä noin 100 mökökiveä, miten mahtava keksintö!

  -annunen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheee, onneks nuo kivet ei kovin nopee kulu ku niitä puristelee :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!