keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ahkera kanta-asiakas!

Heeiii mie oon päässy Joensuussa sijaitsevan kauppakeskus Metropolin kuukauden kanta-asiakkaaksi! Ette varmaan osaa arvata, että minkä kaupan kanta-asiakas olen ;D Harmi vaan, kun tuo kuva on aika huonolaatuinen tuossa tekstin ohella, mutta etusivulla on parempilaatuinen kuva. Kyllä on hymy herkässä, kun tekee hyviä lankalöytöjä!

***

Ja jottei ihan kuvaton postaus tulisi, niin tässäpä vilautan vähän isompaa projektia, joka on vielä hitusen kesken...

... Mikäköhän se mahtais olla?

9 kommenttia:

 1. Ooo, julkkis! :D Ihana juttu tehty sinusta ja ansaittua mainosta ihanalle blogillesi :) Hmmm, olisiko tuo keskeneräinen työ joku neulepaita? Vaikea sanoa, sen verran hyvät mysteerikuvat ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti : Ja niih, emmie tuohon pelkästään blogia mainostaakseni menny, mut tottakai nyt blogin mainitsen kun aiheeseen liittyy :) Ja tottakai sitä nyt on ilonen että blogi saa pientä, mutta hyvää kautta mainostusta. Ja kuten tuossa sanonkin, niih blogin alottamiseen sain paljon potkua Käsityövakan tytöiltä :)

   Poista
  2. Niin ja pakko kyllä sanoa, että aika hyvän arvauksen teit ;D Näytän kyllä sitten valmiin työn, tottakai! :)

   Poista
 2. Oi vitsi, julkkis ;) Minusta olisi myös että täällä meidän suunnalla olisi joku tuollainen paikka missä voisi aikaa viettää neuloen, saada lankaa ihan vain "hyllyn takaa" jne :) Ehkä se on näiden isojen kaupunkien etuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, mie oon kyllä hirmusen ilonen, kun tuonne voi aina mennä neuloskelemaan ja kuuntelemaan hyviä juttuja :D Toivottavasti teijjänkin pitäjälle tulis joku istumis-neulomis-paikka :)

   Poista
  2. Toivottavasti! Onhan täällä naamakirjan ryhmän järjestämä neulepiiri kerran kuussa kirjaston kokoustilassa, mutta eihän se nyt oo sama juttu kuin tuollainen :)

   Poista
 3. Tulee kyllä olemaan kivat värit tuossa sun projektissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyl miulta sentäs vähä värisilmää löytyy :D

   Poista
 4. EI VITSI, VÄHÄN LOISTAVAA!!!
  Julkkis!!
  Tuo on kyllä loistopaikka... olispa täälläkin tommonen. Pyh

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!