sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Silmukan ytimestä -haaste 12/2013

Kiitos taas kovasti viime kuussa mukanaolleille! Viiksistä inspiroitui taas monta bloggaajaa ja valmiiksi työnsä saivat:


Ja itse sain tehtyä tällaiset viiksivärkkäykset.

Ja sitten eikun tämän vuoden viimeisen aiheen kimppuun. Joulukuussahan tietysti otimme aiheeseen ideaa joulusta. Ja siitä kesimmekin, että tämän kuun Silmukan ytimestä aihe on...

Lahja/lahjatoive

Nyt voit siis inspiroitua lahjapaketista, tehdä joululahjan jollekulle tai toteuttaa oman lahjatoiveen itsellesi! Eikun vaan taas inspiroitumaan :)


Säännöt lyhyesti:

 • Annamme teille joka kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen. Aiheen voit katsoa joko täältä, tai Silmukan saalistus- blogista
 • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ. Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vaan! Kunhan se on omin kätösin tehty.
 • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa. Joka kuukausi ei siis tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme molempiin blogeihin osallistujalistan, josta on helppo seurata kyseisen kuukauden osallistujat ja valmistuneita töitä.
 • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun.
 • Toivoisimme myös, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä- blogin, että Silmukan saalistus- blogin kun valmiin työsi yhteydessä kerrot, mistä haaste on peräisin. Tässä ei ole tarkoitus saada klikkauksia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien blogikirjoittajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos! :)
 • Valmiilla työlläsi voit myös osallistua muihinkin kilpailuihin, haasteisiin tai tempauksiin. Töiden ei tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä- haasteessa!

26 kommenttia:

 1. No osallistun tietty, nyt on niin laaja ja helppo aihe ja taitaa työkin olla jo tehtynä, niin MUKANA kuin peräpukama :D.

  VastaaPoista
 2. No mukana, sitähän on tulossa ja vaikka minkälaista ja julkisenkin osan vasta aaton jälkeen!!

  VastaaPoista
 3. Juu mukana ollaan jälleeen! :)

  VastaaPoista
 4. Vieläkö ehtii mukaan? Olen vielä melko uusi blogimaailmassa ja löysin tämän teidän mahtavan haasteen vasta nyt! :) Sopiva työkin olisi kyllä jo valmiina, mutta taidan julkaista vasta joulun jälkeen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii toki! Mukaan voi hypätä milloin vain kuukauden aikana ja tosiaan valmiin työn voi esitellä myös missä vaiheessa vaan kuluvan kuukauden aikana :) Tervetuloa messiin ja tervetuloa myös bloggaamaan! :D Toivottavasti inspiroidut meidän haasteesta :)

   Poista
 5. http://tsisiskot.blogspot.fi/2013/12/lisaa-klipsukoruja-joululahjoiksi.html?m=1 valmista tuli :)

  VastaaPoista
 6. Minä osallistun myös! Jänskää, eka haaste, johon otan osaa :-)

  VastaaPoista
 7. Valmista: http://startinghousewife.blogspot.fi/2013/12/kaapiosnautserivillasukat.html

  VastaaPoista
 8. Done! Pieni, raidallinen löytyy blogista :)

  VastaaPoista
 9. Joululahjat esittelyssä:
  http://langanpaastakiinni.blogspot.fi/2013/12/joululahjaspesiaali.html

  VastaaPoista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!