lauantai 26. tammikuuta 2013

Aaaagghhhh!

Tuun kohta hulluks tän muokkaustyökalun kanssa, kun yritän saada tästä itseni näköistä blogia, mutta täällä on joissakin kohdissa liikaa ja joissakin kohdissa liian vähän vaihtoehtoja! :D Tykkäisin tehdä ehkä ruskeapohjaisen blogin, mutta kun sininen on lempivärini, niin haluaisin myös sen näkyvän täällä... Mutta sinisestä tulee helposti liian kirkas ja itsestäni on ainaki mukavampi lukea tummalla pohjalla olevia sivuja. Oon jo varmaan monta tuntia yrittänyt saada tätä hommaa toimimaan, hitto vie! :D Pitää alkaa metsästämään googlesta valmiita pohjia... Mutta kun nekin on suurin osa suunniteltu niin, että siihen ei mahdu kahta sivupalkkia! Kyllä nyt osaa olla vaikeaa!

Ja joo lupasin että seuraavassa postauksessa selviää tuo edellisen postauksen värikäs mysteeri, mutta nyt ensin haluan saada tämän blogin ulkoasun kuntoon, joten odottakaa hetki :D


Edit: Puolitoista tuntia myöhemmin.... Finally! Nyt alkaa näyttää suhteellisen hyvältä tää ulkoasu :) Jotain pikkumuokkauksia saattaa vielä tulla, mutta eiköhän tällä mennä nyt ainakin jonkun aikaa :D

2 kommenttia:

  1. Niiin tuttua :D Itse vaihdoin oman blogini ulkoasua joulun jälkeen (vai oliko se tämän vuoden puolella) ja kauheaa säätöä oli. Hieno ulkoasu sun blogissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh, itekki alan pikkuhiljaa olemaan tyytyväinen. Ja hyvä vähän kysellä ihmisiltä että onko tää oikeesti fiksun näkönen, vai enkö mie nyt vaan huomaa jotain isoa virhettä täällä :D Mutta tällä mennään nyt ainakin jonkun aikaa. Eipä sitä ulkoasua kannata kokaikaa olla vaihtamassakaan, kun muuten saattaa lukijoita lkaa ärsyttämään ja itseäni myös :D Tuo muokkaustyökalu on kyllä selkeä, mutta hitto vie kun pystyy jokaista viivaa ja kirjainta säätämään, niin on aika paljon. Tosin sillä tavalla varmistetaan ettei nyt ihan prikulleen samanlaista tulisi vastaan :)

      Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!