sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ja ossaan mie muutaki!

Niin, eli en ole jämähtänyt pelkästään pipoihin, mutta sen voin sanoa että miun tekemiä villapaitoja ette tule täällä näkemään. Tykkään nopeista projekteista, siksi suosin pipoja, huiveja ynnä muita asusteita. Tykkään myös tehdä amigurumeja (eli virkattuja pieniä "pehmoleluja") ja oikeastaan niiden ansiosta innostuinkin virkkaamisesta, mutta tällä hetkellä ne ovat jääneet taka-alalle.

Tässä nyt kuitenkin tuubihuivi, jonka tein pari päivää sitten.
Lankana oli Katian Fluor- lanka ja ohjeen keksin itse omasta päästä, eli ei kovin vaativa:

 • Puikot nro 15 tai käsialan mukaan, itse neulon aina aika tiukkaa, niin siksi isot puikot
 • Luo 10 silmukkaa ja neulo ainaoikeinneuletta sen verran kun lankaa riittää. 
Itse käytin kaksi kerää, koska halusin kerrankin semmosen huivin, mikä menee monta kertaa kaulan ympäri. Ja tuossa langassa on vielä semmonen juju, että nuo värilliset osat "hehkuu" jos vaikka auton valokeila osuu niihin.

Ja joo, vois varmaa hankkii vähän nätimpiä henkareita ja keksii vähä kivomman taustan näille kuvattaville tekeleille.... :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit sun tuubihuivissa!!
  Terkuin Sirpa (varaäiti) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse aina ihmettelen kun joku kykenee neulomaan ja kattelemaan telkkaria samaan aikaan. Itse en edes kykene kävelemään ja syömään purkkaa samaan aikaan oikeen lämpimiä terveisiä bloginpitäjälle

   Poista
  2. En miekäään vielä osaa sellai neuloo etten ollenkaan kattois sitä neuletta välillä, muta sitä telkkua tulee lähinnä kuunneltua ja kyl nyt tommonen pelkkää oikeeta neulominen menee suht helposti :) Kiitos terkuista!

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!