keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Lukemista

Haluisin hirveesti alkaa tilata jotain käsityölehteä. Mutta kaikissa on jotain hyvää ja suurimmaksi osaksi huonoa. Enkunkielinenkin se vois olla, koska osaan melkeimpä paremmin lukea englannin kielisiä ohjeita kuin suomenkielisiä. Tää nyt johtuu siitä, että kun alotin virkkaamisen, niin huomasin että tietysti englanniksi löytyy enemmän ohjeita varsinkin netistä, joten harjoittelin suoraan kaikki termit enkuksi.

Kertokaa vinkkejä jo ootte itse löytäneet jonkun hyvän neulonta/virkkaus/käsityölehden! Suuri käsityölehti nyt on suhteellisen hyvä ja siinä on ihan mukavia ohjeitakin, mutta siinä on välillä tosi paljon sitä ompelujuttua, jota en vielä hallitse. Sekin olisi kyllä kiva taito opetella jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä ei meidän kämppään kyllä ompelukonetta mahdu.

Tämmöset kirjat jo nököttäää hyllyssä. En ole tosin vielä ehtinyt mitään tekemään noiden ohjeista :D

Olis niin kiva saada jotain muutakin postia kun laskuja vaan. Tietysti noita ohjeita miulla on jo 3 kansiollista netistä tulostettuja, mutta lehdissä ois artikkeleita yms muitakin juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!