maanantai 14. tammikuuta 2013

Fimo

Fimomassa on helppo ja kätevä aine tehdä vaikka mitä. Se on siis tavallaan muovailuvahaa, joka kovetetaan uunissa 110 asteessa noin 30 minuuttia. Aikaa ei kuitenkaan saa ylittää, koska silloin käsittääkseni saattaa vapautua jotain myrkyllisiä kaasuja, mutta kun on vaan tarkkana ajan kanssa niin ei ole mitään hätää. Sen verran "myrkkyä" tää kuitenkin on, että jos käyttää vaikka veistä, niin sitä ei enää saa käyttää mihinkään muuhun kuin fimomassamuovailuun, ei esim. enää keittiön puolella! Sama pätee tietysti myös esim. piparimuotteihin.

Ite oon innostunu fimoilusta ja tykkäisin tehdä enemmänkin, mutta miun pää on tosi huono keksimään ideoita. Netistä onneks löytyy vaikka mitä, mutta miun taidot ei vielä riitä kauheen yksityiskohtasiin piiperryksiin.

Tässä muutamia mitä oon jo tähän mennessä saanut aikaan. Lisää on varmasti tulossa jossain vaiheessa! :)

                                        "One life, live it"


Donitsiriipus

Namnam. Pitäisi vaan opetella tekemään aidomman näköisiä.


Kakkuyritys :DD


Innostuin tekemään...

 ...pari donitsikäsikoruaNäihin on nuo tekstit saatu meistinauloilla, eli ne on nauloja, joissa on kirjain päässä. Uunissa käytön jälkeen vahvensin kirjaimia vielä permanenttitussilla, jotta näkyis paremmin.

Nuo siis yrittää kovasti olla niitä englanninlakuja, mutta tajusin vasta jälkeenpäin että noihin värikkäisiin lakuihin tuli yksi kerros liikaa.

Saa katsoa, saa koskea, muttei maistaa :)

Näistä voi siis tehdä oikeastaan mitä vain. Koruja, korvakoruja, helmiä, nappeja yms. Googlettamalla löytyy vaikka mitä ihania ideoita.Jos joku teistä lukjoista innostuu fimoilusta, niin kommentoikaa! Saattaisin sitten tehdä tänne vaikka jotain tutoriaaleja ja vinkkejä :)

2 kommenttia:

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!