lauantai 12. tammikuuta 2013

Let's get started in here

Vihdoin ja viimein pääsin alottamaan tän blogin. Ajatus on pyöriny mielessä varmaan jo melkein puoli vuotta, mutta se tyssäsi aina siihen, kun aloin miettimään liikaa. Eli että tuleeko tänne kuitenkaan postailtua tarpeeksi ja onko miulla mukamas niin mielenkiintoinen elämä, että siitä saa aina pari (tai edes yhden) postausta viikossa aikaiseksi :D Mutta katsotaan mihin tämä johtaa. Saattaa olla että nyt innostun vielä enemmän näpertelemään kaikkea. Tai sitten tästä tulee täysi floppi ja lopetan jo parin viikon päästä, kun olen saanut alkuinnostuksen laantumaan.

Mutta nyt ainakin on ihan hyvä fiilis ja ootan innolla, että pääsen heilumaan kameran kanssa pitkin kämppää ja ottamaan kuvia jo valmiiksi tehdyistä tuotoksista ynnä muusta.

Ja saa nyt luvan olla vaivan arvonen. Viittaan nimittäin tän blogin nimisotaan, jota kävin oman pääni sisällä. Mutta ainakin tällä hetkellä oon tyytyväinen tohon blogin nimeen, se kuvaa miuta hyvin kun vakiovarusteisiini kuuluu pipo ja tuo pipon ytimestä kuullostaa ainakin omaan korvaan ehkä hitusen pohdiskelevalta, jollainen itse olen. Ja pipo- sanasta tulee mieleen myös rentous ja tietysti käsityöt :)

.... Tää kirjoituskieli on kyllä haasteellinen juttu, kun haluaisin kirjoittaa omalla karjalan murteella, mutta haluaisin että myös länsisuomalaiset osaisivat lukea tätä tekstiä :D Nyt tulee tämmöstä näiden kahden sekotusta. Noh tää varmaan muokkautuu ajan myötä, niinkun koko blogikin.

Mutta tästä se lähtee! Kiitos kaikille ketkä alatte seurata blogiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!