maanantai 21. tammikuuta 2013

Haastettu

Sain Silmukan saalistajalta haasteen, johon aion nyt tarttua kynsin hampain! Tosin teen tämän nyt vähän lyhyempänä versiona, eli en keksi uusia kysymyksiä, koska en aio haastaa muita bloggaajia. Syy on se, että olen vielä niin uusi täällä etten ole ehtinyt kunnolla etsiä blogeja joita voisin alkaa seuraamaan, eli olen vielä aika yksin täällä, nyyh! Voin sitten haastaa ihmisiä kun ensin löydän 11 blogia joihin viitsii haasteen heittää :) Mutta tämä on ihan hauska heittää tähän blogini alkutaipaleelle!

   Haasteen säännöt:
* Kerro 11 asiaa itsestäsi
* Vastaa haastajan 11 kysymykseen 

* Keksi 11 uutta kysymystä
* Haasta 11 bloggaajaa
* Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät


Kerro 11 asiaa itsestäsi

1. Olen (ainakin omasta mielestäni) melko huumorintajuinen. Varsinkin tilannekomiikka on mielipuuhaani. Tykkään saada ihmiset nauramaan.

2. Olen ihan hulluna kauhuleffoihin. Tykkään siitä, kun elokuva aiheuttaa ääritunteita ja tykkään varsinkin pelosta, vaikka friikiltä kuulostaakin :D Mutta vastapainoksi tykkään myös "itkuleffoista" mutta en kuitenkaan romanttisista draamoista. Mutta kauhuleffat on miun juttu.
 

3. Minulla ei ole kovin hyvä värisilmä. Ainakaan omasta mielestäni. Kyllä nyt suunnilleen tiedän, että mitkä värit sointuvat yhteen, mutta olisi kiva keksiä vaikkapa pipoihin uusia ihania väriyhdistelmiä. Pitää ottaa tikkurilan värikartta varmaan kohta käyttöön :D

4. Yksi salainen haaveeni on, että haluaisin joskus kirjoittaa kirjan. Ihan oikeasti.

5. Toinen salainen haaveeni on, että haluasin päästä johonkin teatterijuttuun mukaan. Esimerkiksi johonkin improvisaatio/komiikkajuttuun.

6. Kolmas salainen haaveeni on, että haluasin joskus päästä laulutunneille ja oppia laulamaan kunnolla. Ja ehkä jopa tehdä musiikkia. Sanotuksia nimittäin löytyy jo vähän :)

7. Rakastan kirpputoreja. Saatan viettää hyvin kirppiksillä parikin tuntia, jos on siis mukava kirppis, eikä mikään haiseva kellari.

8. Yritän kovasti sisustaa meidän pientä kotia, mutta se on vähän vaikeaa kun tila alkaa loppua kesken. Minussa kuitenkin asuu pieni sisustaja ja haluaisin päästä jo toteuttamaan näitä ideoitani. Mutta pitää odotella isompaa kämppää.

9. Olen säännöllinen verenluovuttaja.

10. Olen pienimutoinen hamstraaja. Monessa asiassa. Meillä on paikallinen lasinkeräyskin, kun en halua heittää hyviä lasipurkkeja pois. Keksin niistä vielä jotain! :D

11. Rakastan työtäni lasten parissa yli kaiken. En voisi kuvitella olevani millään muulla alalla :)


Meikäläiselle heitetyt kysymykset:
 
1. Miksi ja miten innostuit käsitöistä?  

 Alunperin innostukseni lähti amigurumien virkkaamisesta. Siitä sitten laajensin taitojani neulomiseeen ja tässä sitä nyt ollaan :)
 
2. Mikä on suurin saavutus elämässäsi tähänmennessä?  
 Niitä on monia, mutta työtilanteeseeni olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja ylpeä itsestäni!

3. Mikä/kuka sai sinut perustamaan blogin? 
Ihmiset innostivat ja idea oli jo pyörinyt mielessä jonkin aikaa. Ompahan nyt ainaki paikka, jonne saan laittaa näytille kaikki mitä olen tehnyt, niin eivät jäisi tuonne nurkkiin vaan piiloon :D
 
4. Lempivärisi? 
Sinisen eri sävyt.
 
5. Paras käsityömuisto?  
Ala-asteella tehdyt lapaset. Ne ovat edelleenkin käytössä ja olin hirmu ylpeä niistä kun sain ne tehtyä :) Silloin en ollut kauhean innostunut käsitöistä. Askartelusta tosin senkin edestä :D
 
6. Mikä on paras vuodenaika?  
Kesäihmisiä olen.
 
7. Paras paikka?
Lapsuudenmaisemat ja meidän lapsuudenkodin vieressä oleva kallio.
 
 8. Lempiherkku?  
Riisipiirakat, jos se lasketaan herkuksi? :D
 

9. Haluatko saavuttaa jotain blogillasi? Mitä? 
Että ihmiset saisivat inspiraatioita ja ideoita täältä ja löytäisivät mukavia ohjeita ym :)
 
10. Mitä tällähetkellä on puikoilla?  
Sain juuri eilen valmiiksi yhden pikkuprojektin, joten tällä hetkellä ei ole muuta kuin tuo ikuisuusprojektihuivini :D (Jonka kyllä esittelen jossain vaiheessa)
 
11. Nukutko tarpeeksi? 
Töissä aina välillä tuntuu että en, mutta kyllä pitäisi 8-9 tunnin yöunet aikuiselle ihmiselle riittää :D


2 kommenttia:

 1. Kiitos kun otit haasteen vastaan :) Hauska huomata, että meitä molempia yhdistää amigurumien synnyttämä virkkaus/neulonta innostus :) Etkä sä suinkaan ole täällä yksin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, tämä oli ihan hauska ja tulipahan tiivistelmäpaketti meikäläisestä tähän blogin alkuun. Mielelläni tämän tein, vaikken ketään haastanutkaan :) Itselläni ei ollut alunperin minkäänlaisia käsityötaitoja ja luulin etten ikinä opi virkkaaman tai neulomaan, mutta amigurumit innostivat niin kovasti, että sitten sain taidot kehitettyä :)

   Ja on mukavaa huomata, etten tosiaan ihan yksin ole! :D

   Poista

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!