lauantai 12. tammikuuta 2013

Pipogalleria

Noniiii, nyt pääsen vauhtiin. Anteeksi huonoista kuvista, ku oon huono keksimää hauskoja tapoja kuvata noita miun käsitöitä, mut kunhan nyt tausta ees välillä vähän vaihtelis :)

Mutta, jotta ihmisillä ois ees jotain luettavaa/katseltavaa niih tässä ois muutamia pipotekeleitä:


Halusin korvaläppäpipon, mut siitä tuli liian iso :( Tämän ohjetta en enää löytänyt netistä. Tässä on käytetty muistaakseni 7 veikan punaista ja mustaa lankaa päällekkäin.


Tää on tähän mennessä miun lemppari pipomalli, kun tykkään tommosista vähän lörpöttävistä. Oon tällä ohjeella tehny jo monta eriväristä :) Tässä on käytetty omaa lempparilankaani Schachenmayrin Bravoa. Ja joojoo, vaikka onki 100% akryylia, se on silti kiva lanka, kun sitä on niin ihanissa väreissä. Muokkasin tuota ohjetta vähän ja eri langoille sopivaksi, mutta alkuperäinen ohje löytyy täältä


Tämänkään ohjetta en enää löytänyt edes omista arkistoista, mutta lankana on käytetty 7 veikan Raitaa.


Ja tässä vielä muutama lisää. Tuohon sateenkaaripipoon on käytetty 7 veikan Raita- lankaa, turkoosiin pipoon sitä Bravoa, samaten tuohon neon pipoon. Tuo ruskea pipo on tehty Rowanin Frost langasta (kuva ei anna oikeutta tälle pipolle, mutta kutsun sitä diskopipoksi, kun tuo lanka vähän "kiiltää") ja tuo ruskeasininen on tehty muistaakseni myös 7 veikan langoista. Kaikki muut paitsi tuo ruskeasininen pipo on tehty yllä mainistemallani lempparipipon ohjeella, tosin vähän muokkaillen. Saattaa kyllä olla, että tuo rusk.sin. on myös tehty sillä, koska en löydä sille omaa ohjetta :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kommentit saavat hymyn huulille :)
♥ Minulla on kommenttien valvonta päällä, eli älä ihmettele jos lähettämäsi kommentti "häviää" eikä heti näy. Hyväksyn kommentit ensin, jotta yksikään niistä ei jäisi lukematta.
♥ Kiitos kommentistasi!